Metwolf és a többiek nagyon is korrektek, egy szavunk nem lehet, Jockey és Sobadi is jófejek, személyesen ismerem őket, semmi baj azokkal a cégekkel, ők amúgy sem Futur hanem SET és OTT1-ban utaznak.
hát pont zsoltee jött ide rajtunk röhögcsélni úgy került szóba, de ennyit a futuraquaról. az a lényeg nálunk tényleg jöjjön az a befektető és akkor jók leszünk ! léptem, géza mentes jó éjszakát mindenkinek ! :-)
Meg fogja úszni, ott legalább van reálgazdasági tevékenység, a nutex nem csinál semmit, a telephelyen sincs semmi, nincsenek az irodában, már voltam a Telepes utcában, egy nagy 0 ami ott folyik, elérhetetlenek, lakatlan kihalt.
A csepel annyira stabil,h miota megszivattak az oroszok oket,mar wc papirra sem telik,a nagy tulaj meg mar tobbszor kijelentette,h nem hajlando tobb penzt fektetni a feneketlen kutba. Valoszinu nem veletlenul arazza a tozsde a kiszaradt kasszat.
Ok. Köszi már beugrott , olvastam. Hát ja , hazudnak persze , nekem kbr , jockey, metwolf , zsoltee meg ilyen emberek nem igazán a bizalmat keltetik a cégben . Semmi pénzért nem kell futur . Nem is volt soha de nem is lesz , még akkor sem ha 1 huf on lenne. Na de nutexre visszatérve , itt több egyelőre az a jel , hogy lesz valami mozgolódás és nem is kicsi .
tegnap szóba került itt a futuraqua, stroppa véleménye: - NUTEX részvényesek topikja szerda, 23:12#10487 "Ott 136-86 volt az esés. Az is majdnem felezés. Itt Huber önti. Ott a bennfentesek öntötték mindenki tudja hogy kik. De legalább itt még jöhet befektető. Kp tőkemelés lesz. Ott azért hogy ne menjen csődbe a cég ad az FB tag 150 milliós hitelkeretet. Egy 2010ben 5 millióért vett palackozógépet újítottak fel. Mikor betették a kész palackozóról a fényképet azt hittem valami vicc. Betámasztották 100nál azért nincs még 50n. Ha az ICO bukta akkor csőd. Azt mondták nem lesz tőkemelés aztán mégis lett. De ott nem hazudott senki csak itt. Aha értem. "
Civin úr akkor most boritsam holnap 350k ? Vagy várjam Meg amíg csődbe megyünk :-) azért mindig megmosolygom amikor egy hamis kártyás bizonygatja hogy a haverjai akik átvertek nagyobb hamiskartyasok ;-) Papikam szerintem nyugodj meg már nem vagy a cégben és valjuk be nem vagy akkora a politikus különben meg a cégben lennel és ahogy korábban, most is lopkodnad a kisbufik pénzét . Geza az vicces, néha mondjuk már unalmas , viszont egy régi cégvezér amikor ide írogat inkább szánalmas . Ha tényleg ilyen tökös vagy csinálj egy céget és ha van értelme befektetunk pár millát . Jó éjszakát
A Csepel árfolyama nagyon kedvező, lassan érdemes beszállni, ezzel a fossal ne foglalkozzatok. Amúgy h tudják kilopni a pénzt, h számolják el a pénzügyi jelentésben?
Országunk sajátossága, hogy komoly gazdasági bűncselekmènyek itt simán megúszhatóak.. Soroljam? Szerintem szerencsètlen Kulcsár ült a legtöbbet,pedig nem neki kellett volna.. Amíg a közpènzt lopják, az nem fáj annyira, mint amikor egy befektető,speka,marinèni itt a tőzsdèn nem èrzi a saját bőrèn. Ha valaki vállalatvezető pozícióban vagy azután azt írja magáról, hogy "sem feddhetetlen sem sikertelen nem voltam, őszintèn szólva sokaknak kiveri a biztosítèkot.. A feddhetetlen kijelentès az ön "tollából ès az adott szövegkörnyezetben, számomra nem a pofozkodást juttata eszébe..
Én még nem láttam magát személyesen Mester, de szerintem maga nem mester. Aki ennyi jó cselekedetet tett embertársaiért, ennyire figyelmes és ennyire felelősnek érzi magát mások sorsáért, az nem lehet más csak az ISTEN.
NUTEX részvényesek topikja