jó it cég lehet az estmediából a sok papír ellenére is. én csak a sokkal rosszabb múltjára akartam felhívni a figyelmet, és arra hogy akik nyakig benne voltak érthetetlen a viselkedésük a nutexxel szemben !
En meg konkretan epp lattam eloben,sot,vettem is a hatasara. Utana 2-3 napig alltak a konyvben,de hamar meg is kaptak 115 korul aprankent,tobbet nem is volt ott az ar csak joval alatta.
komoly cég lett belőle ezt nem is vitatom, DE a csődeljárás alatt volt 50 millió papír (mint most nálunk lesz), majd amire balázs átadta a céget lett benne 220millió !!! ki más találta volna ki ha nem ő ? ja és ott állandóan 78 filléren ment a tőkeemelés nem piaci áron mint itt ! aztán látod a zsoltee félék akik nyakig benne voltak most jönnek szapulni a nutexet, amikor nem lehet összehasonlítani a 2 céget a nutex javára !
Tokmindegy ki talalt ki mit. Ures,egy hasznalt buszjeggyel rendelkezo ceget ertekeltek 20,majd kesobb 40 milliardra,de az rendben volt. Itt a 1,5 milliardos ceget 1,5 milliardra,de ez egbekiallto tularazas,amibol sosem lehet dragabb papir. Ez a kettosseg zavar sokakat amikor jonnek es osztjak ugyanazok az eszt.
Sok mindenkit beszopattak az srv-s penzegetessel. Feleslegesen elkoltottek a semmire a.jegyzett toke harmadat,plusz nem keves kisreszvenyest beugrattak a papirba,ami azota sem kozelitette meg a 120-at. Sokan elhittek,h ilyen surgos srv-,nek komoly oka kell h legyen. Hat volt,nem birtak ki h sok a kp naluk,es ugy csinaltak mint a hulyegyerek aki beszabadul a cukorkaboltva.
Na, csak óvatosan az estmediával, mert fingunk nincs mi és kik vannak mögötte... Nyilván Balázs Csaba találta ki a pofátlan higitást... Azért ennyire naívak ne legyünk már!!!
bizony ! ráadásul olyat is csinált emlékeim szerint a fatolvajos fb tag, hogy miután 5% fölé ment rá pár napra már újra jelentett, hogy alá ment ! de az is egy komoly cég tudjuk, ott nem vernek át senki a cégvezetők ! :-)
ó hát persze, nem kell nekem bemutatni az estmediásokat ! hogy örültek amikor 78 filléres papírokkal tömte ki őket Balázs Csaba ! ja és nem 7 meg 10 millió papírral mint itt Huber, hanem majd 200 millióval !!! és az egy jó cég volt, az teljesen rendben volt ők látták, hogy az lesz az új opus, a nutexet bezzeg sokkal jobb kondíciókkal nem veheti meg senki, szerintük ! szánalmasak !
NUTEX részvényesek topikja