Off. Nézz ki a világba. Deutsche Bank 2008 ban 108 dollár volt. Elkezdett esni. Nem kis cég!!! Sok bátor vett 80,50, 30,10 en. Eltelt 11 év most 6.6 on vehetsz. Ki a bátor?
Fura egy elgondolás ... , mintha a mai világban hiányozna a Józan ész !!! A bátorság ezek alapján : Hozam - kockázat ( tőke elvesztése ) arány = 1 : 100 -:)
de én legalább bezsebeltem 30k-t ma is, jól jött a hígítás, és minimum 5 évig nem lesz eladva. remélem úgy járok mint az opussal, hogy 54 Ft-on vettem, aztán külföldön kellett dolgoztam évekig és nem foglalkoztam tőzsdével és el is felejtettem hogy van opusom, aztán pár év után nem hittem a szememnek, amikor 720Ft volt darabja... de sokat akar a szarka effektus közbeszólt, és 600 környékén adtam el tavaly februárban. úgyhogy a mai 30k is megy a dunyhacihába hosszú évekre :)
amúgy meg simán lehet, hogy eladni akart és véletlenül vett, aztán dobta is, amint leesett neki, plusz még amit valójában adni akart, és erre befosott más is és az is dobott
Törölt felhasználó2019. 10. 03. 12:29
Legalább van forgalom... A cél az, hogy minnél több papír kerüljön fix kezekbe a forintozókat meg állva kell hagyni ha megindul :) Végre nagyobb a forgalom mint amennyim van, megnyugtató :D
Igen de azt írtad, hogy magának adta el, vagy nem, (Önkötés) Mondom, játszik nem vesz két rövidet az ebéd után a Gundelban és már ott is van anyagilag.
NUTEX részvényesek topikja