A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke összesen: 7.350.000 * 32 Ft = 235.200.000 Ft (azaz kétszázharmincötmillió-kétszázezer forint).A kibocsátandó részvények kibocsátási értéke befizetésének módja: átutalással a Társaságnak az OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.) hitelintézetnél vezetett 11794008-20505174 számú bankszámlájára, határideje: a jelen igazgatótanácsi határozat keltétől számított 90 napon belül. 2019. október 24.
itt már lehet venni,nem tud 55 ig lemenni. 50 től ment 80 felé,most innen fog felhúzni. Vagy még marad itt péntek ,hétfőn kezdi az emelkedést. Addig szépen gyűjtögetnek,az eldobálóktól.
tök mindegy, a légyen hogy te kiszálltál, de akkor miért nézed még a topikot? én megjártam ott-1 a héten, volt egy kis nyerő. kész ennyi. még a kedvencek közül is töröltem az ott1 forumát. majd benézek, ha veszek megint. sajnos nekem nincs annyi időm, mint neked, hogy feleslegesen írok és figyelem azt, amim nincs. ez olyan, hogy kb nem nézegetem a floridai ingatlanárakat, mert nincs ott lakásom, és nem is érdekel. számomra közönbös, hogy mi zajlik máshol, amiben nem vagyok érdekelt. akkor te minek követed figyelemmel ezt: 1. visszaakarsz szállni 2. a lelkedet akarod nyugtatni, hogy jókor szálltál ki és esni fog - na, de ez neked már nem mindegy, remélem kimaradsz a jóból, ha ilyen rosszindulatú vagy
Ki akar beragadni 60körül az most vegyen. :D Hogy ki ugrottak 60-ról 2000db teljesült és eltûnt a vevô. Ez a tiszta kamu árfelhajtás 3-5 max 10 ezer darabokkal felhúzzuk majd 30-50 ezrekkel lezúzzuk... okos! Aki vesz az nem okos! :D
Én óráson egy csökkenő éket látok. (amiből ha felfele tör ki lehetne a korrekciós hullám 70-72íg)https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_395a6e643994007714d8b8156614a613.png
NUTEX részvényesek topikja