De ezeket Ti találjátok ki. Ha At írok az a baj, ha Bt, az. Mindig rólam van szó, miközben az árfolyamról és cégről írnék. Miért nem lehet azzal foglalkozni, most tényleg lehet annak örülni. Ha lent van Hathorral van baj, ha fent, akkor is
Hat ezt hagyjuk szabadon, az örömöt, de tudod, hogy a decemberi közgyűlési ár alatt az árfolyam. 5hónap és kihagyhatatlan ajánlatra, újabb 100milliós nagyságrendű részvény árra nem nagy érdem alatta lenni. Nekem mindegy. Ezért nem fogok írogatni, örüljetek, én megértem, nincs vele baj, jobb mint a 7Ftos sínylődés. Civin úrat sem értem. Re: 58+. Udv
egy biztos más szemnmel kell néznia részvény mozgásáát mint eddig...forgalom legyen benne az lenne a lényeg .. ahogy haladunk fel sorba jönnek a kimenekülők majd..ha elérnénk a 25-6 Ftot akkor lesz érdekesebb a történet...Reméljük megszavazzák a történetet.utána kérdés mit akarnak az árfolyammal kezdeni...osztalékhirrel felkergetik vagy sem...logikus az lenne hogy igen...
Törölt felhasználó2023. 05. 19. 11:30
16.10
Törölt felhasználó2023. 05. 19. 11:29
amugy ma 16-16.30 között zárhat,megveszik ezt a szintet,hétfötöl meg folyt köv.
csorgás és rántás felfele lesz.persze mindig van öntike is,hátha most nem lesz és szépen haladunk felfelé.
Törölt felhasználó2023. 05. 19. 11:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem is fogja max ha 100ft lesz addig,vicc vot,szerintem most mindenki kivárja 2 át,mindenesetr,most is picsát csinálnak a szájukbol,nem kéne nem is várom,hozzá teszem én . mikor oszti szavazás elött dobtam,akkor azt éreztem nem szavazzák meg,de most én is megszavazást várok,na mindeggy 2. a körül hátha megérzésre,
NUTEX részvényesek topikja