Fantasztikus. Már csak az osztalék és a Grabo sztori hír hiányzik. Civin úr mit mond a mai közleményre? Ez eddig semmi extra. Kissé lassan alakul sokminden errefelé
Látszik, hogy a kereslet-kínálat nem tudott érdemben eltolódni a vételi irányba. Összességében egyelőre inkább pozitív, hogy az árfolyam duplázás után még ilyen jó tartja magát a papír, pedig az valószínű, hogy sokan kiálltak a partvonalra. Két hét múlva gyorsjelentés, remélem értelmes helyeken lett kamatoztatva/betéve a pénz.
Ok, nekem ennyi infó elég Meghagyom a topikot az őrjöngőknek, hogy minden rohadt szar és csak meg akarnak minket menteni, mert olyan jó angyalok ők :D Sosem értettem nekik miért fáj, ha mi bukunk, legalább tudnak röhögni rajtunk, pont hogy bátorítani kellene minket tovább :D
Engedd már el ezt az osztalék marhasàgot.Már többszőr írtam,ha lesz is osztalék abból a kisrészvényesek nem fognak sokat kapni.
A januárra 20 ft felett lesz megmondó emberek merre járnak?
Eddig úgy megy sztem a dolog dec.30-tól ahogy vártam.Sztem most várható a Grabós deallel kapcsolatos közzététel, azt követően rendkív. kgy. +döntés az osztival kapcsolatban IS!😊😉
Látom továbbra is ömlik a szar a jóakaróktól, akik nem tudják mit csináljanak jó dolgokban/vennének, csak itt sokallják, de érzik hogy lehet ebből valami :) Szóval ezzel a bejegyzéssel hol tartunk most, mik lehetnek a következő lépések?
Nincs itt semmiféle bankcsod,,kamu ez is,blackrock,kavarja kakit még sokan mások.atrendezodik a világ az emberiség utolsó haláltusájára.ez már a végjáték,csak az a kérdés hány év van hátra.hofival fogalmazva évtized év,hónap nap.ora perc.1.0🕛🔔➕⏳
ha abankszektor borul akkor ez is gyengül de már nagyon hova nem tud.. Tegnap a bank mizééria miatt az amerikai olajcégek egyből -6 százalék...szóval minden összefügg mindennel..
NUTEX részvényesek topikja