Jogos a szkepticizmus, három éve is konkret befektetőt hazudtak, majd megmagyaráztak hogy félreertettük a közleményt. Igen valóban sokminden ráfér az arcukra. Itt most szerintem picit más a helyzet, bizakodó vagyok de nem elvakult. Ami ténybeli tévedés és szerintem kiigazítasra szorul: Huber nem cégvezető hanem részvényes tehát pont nem esik a jogszabály szigorítás hatálya alá. A kgy december 30-án lesz tehát szintén nem esik a módosítás időbeli hatályába. Ugyanakkor Huber az apportra tekintettel nem teheti meg hogy az osztalék ellen szavaz mert attól még piacbefolyásolás hogy most "új fejlemény" látott napvilágot. Huber mind az osztalékban mind az apportban érdekelt lenne két bőrt lehúzva a lóról. Az apport végre az az irány egyébként amit 3 éve ígérnek... csücskös lenne ezt most megint visszavonni.
igy van de ez azt jelenti hogy megint tomes a szandek amiert kerulni kell ez ta reszvenyt akar felmegy akar nem.Lehetosegt se szabad nekik arra adni hogy ezt megjatszhassak es majd leszoknak rola elobb vagy utobb hogy az legyen a el hogy a befektetoket atverni.Szoval Te es a tobbiek konrketan ehhez tapsoltok hogy atbasszak a befektetoket.Gratulalok.
Szívből kívánom minden kedves nutexes és más papírokban "szenvedő" befektető társaimnak,hogy legyen sok nyerő mindenki megérdemli és továbbá Áldott, békés, meghitt nagyon kellemes Karácsonyi ünnepeket! 🌟❄️🧨🎄
NUTEX részvényesek topikja