Ez a tájékoztató tele van választási lehetőségekkel. Ha "jóváhagyja", "megszavazza", "létrehozni szándékozott", "tervezett", nem kötelező érvényű, stb. Amennyiben
erre hivatkozva a Közgyűlésen visszavonják az osztalék fizetési
javaslatot, netán Huber Úr nem szavazza meg saját javaslatát, akkor az
elmúlt négy hét alatt végzett tevékenységük kimeríti a tiltott
piacbefolyásolás tényét, ami ugye januártól 5 év szabadságvesztéssel
büntethető. Sajnos ebben is csak lehetőség az 5 év, nem pedig tény, de
azért nem ártana, ha valaki figyelmeztetné erre Őket a Közgyűlésen. Békés, Boldog Karácsonyt minden kedves Fórumozónak !
Sokan kammerolnak, hogy res itt meg ott de ez volt a res azóta már nincs. Kevés papírral mondom , hogy soknak savanyú a szőlő! Megérdemlik akik több éve gyűjtik tartják, hogy vmi jóval adózzon előttük nekik a piac!
Igazából közgyűlés lesz, aki részvényes a cégben, az nyilván jót akar saját magának és nem akarja magát tökön szúrni. Legyen szó Huberról, Rólunk vagy bárki másról, aki tulajdonos. Az Önsorsrontás nem jó senkinek sem, mindenkinek a saját pénze van benne, a megtérülést akarja fokozni. Nyilván, ha valakinek magánszemélyként van 3 millió forintja, azt nem adja oda a szomszéd Józsinak 1,2-1,5 millióért, ha csak nincs agyi problémája :). Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Magyar tozsdebol kiindulva sajnos azt tudom elgondolni hogy rallyzna kegyet ev vegere aztan visszatoljak az arfolyamot.Elsobbsegi reszvenyeket kapnak ami alapbol lutri egy komoly cegnel nincsenek ilyenek.
9,36-11,25 kozott res van ami azt jelenti hogy sajnos vissza fog oda menni.Tehat megint vagy egy tomos rally lesz a hirre vagy pedig elobb befogja tolteni ez ta rest es utana indithatjak de a lenyeg hogy ezen az arszinten aho la res van elobb vagy utobb ujra ott lesz a papir.
Tévedés! Az utóbbi években mindig!!! nyereségesen működött a cég. Kivéve a 2020-as évet, amikor fedezeti ügylet miatt 1,3 milliárd ft vesztesége keletkezett.
4 gyára, 500 dolgozója.2019-es nettó árbevétele 18MRD Ft, tavalyi 20 MRD. 90%-a a bevételeinek külpiacokról(USA,Kína főként)származik.Lesz a bevétele még jobb is sztem!
Rosszúl látod,vagy értelmezed az írásomat. 8 ft os papírjaimat bánom most első alkalommal. Venni viszont már nem igen akarok,mert szerintem rally lesz,és az ár jóval magasabban. Szilveszterig névértéken lesz a papír sztem.
NUTEX részvényesek topikja