Azért ezt így nem mondanám. 14,54-ről egy hét alatt 18,82-re ment most, januárban. Az majdnem 30 %-os árfolyam-növekedés egy hét alatt. Kis papír, spekapapír. Mi mást lehetne várni ettől?
Epp kerdezni akartam h nincs e vkinek egy chartja. A par napos emelkedes ota kizarolag eso napok voltak,mar nem is emlekeztem mennyi egymas utan. Amit erdekesnek talalok,h amig 2-3 hete paritasban volt a norddal,az ugyanilyan semmirekello,semmi erdemit fel nem mutato,nulla speki papir 30-40%-al feljebb van mint ez. Bar azt hiszem emogott szinte teljesen felesleges ertelmes magyarazatot keresni.
Nekem az a furcsa, hogy mostanában se egy jelentés 5%-os küszöbátlépésekről illetve újabb részvénykibocsátást sem jelentettek be, míg 2021. 1 félévében utóbbiban nagyon aktívak voltak. Közben pedig az árfolyam szépen megfeleződött az utóbb 2 év alatt, úgy, hogy a piacokon erősen pozitív hangulat volt. Bár nyilván ez a Nutex, itt nem kell összefüggéseket keresni az általános piaci folyamatokkal sajnos...
Jöhet a következő kör alja - lassan. Talán akkor még forgalom is lesz. Kár, hogy elég sokáig dekkoltatják az alján, amíg annyit össze nem szednek, hogy jó legyen egy 20-30 %-os felkörre.
Nem ismered a magyar társadalmat, ha ilyeneket írsz. Nyilván ismerhetnéd is, csak nem vagy az a megfigyelő, elemző típus... . Az általad említett pénzeket az emberek fogyasztásra fogják fordítani: Élelmiszerre, ruhákra, drágább telefonokra, számítógépekre, új és használt autókra, szolgáltatásokra, és persze utazásra, ha nyárra ismét lanyhul a járvány. . Ami robbanni fog, az az infláció...
NUTEX részvényesek topikja