Neked nem szeretnék "rossz" tanácsokat adni a vételt illetően, mert az itteni hozzászólásokból "táplálkozik" a "tudásod". Egyébként már korábban írtam itt, hogy a 14-15 közötti árfolyamon nagyon megéri venni. De ami előtt erre a szintre ment, azt is leírtam, hogy mennyi az átlagom. De Te, akit más több Fórumról elhajtottak, mert - bevallva, hogy nincs részvényed - csak kibickedsz és próbálod osztani azt, ami nincs. :-D
Szerintem pedig számítani lehetett rá. 19-20 körül olyan nagy volt a forgalom, hogy valószínűsíthetően kiszórták azok - velem együtt - , akik 14-15 körül vásároltak be, és csak pár napig tartott ez az idő. Most vissza egy újabb körre. Ez ezekben a kispapírokban kódolva van. Egy felhúzás és kiszórás, ami egy-két napig tart, utána vissza, 14-15 körül egy kis porszívózás, majd néhány hét - esetleg hónap - és indul az újabb felkör. Nem stratégiai befektetések ezek.
Picit erdekes,h amig korabban a Norddal kez a kezben jartak,most semmi perc alatt lett koztuk egy jo 20%-os gap. A Nord megmaradt a lokalis csucsanal,ezt meg ahogy nem tudott emelkedni,attol a pillanattol rogton adjak is.
Ez szerintem is így van. Ezért célszerű a "kispapírokból" a diverzifikált portfólió, egy-egy részvénybe csak max. 1-2 milliót fektetni, aztán egy felkör végén eladva újra kezdeni.
NUTEX részvényesek topikja