24ala valoban nem eri meg adni,mert ott a nevertek, alatta nekik sincs. Alatta most kar beszelni, felesleges jatek 2-5-10ftrol beszelni. En mostanaban semmifele kis papirt nem kivanok venni, eleg volt beloluk. A kitarto vevoknek minden jot kivanok!
“Annyiban igaza van Penznyelonek, hogy 2.5milliorol 16milliora felment a reszveny szam.” . + 35e db-ról (ami 350e tőzsdeis szavazat) felment 2,7 millióra (ami 27 millió!!! szavazat) a tőzsdén kívüli papírok száma... Ezekkel együtt 10-szerezett a részvényszám. Ez egészen extrém hígítás. Aki ma 50Ft-on veszi, az olyan, mintha tavaly 500-on vette volna...
Ahogy Tomi mondta ilyen rossz cégbe nehéz befektetőt találni de az olcsó ára megérheti. Relatív, hogy hány darab részvényből áll egy társaság. Az össz érték számít és hogy tud-e és akar- e kezdeni vele valaki valamit. Mondjuk a 300. helyen lévő magyar milliárdos.
Annyiban igaza van Penznyelonek, hogy 2.5milliorol 16milliora felment a reszveny szam. A reszvenyesek mellett szol, hogy a kotvenyes para kiment. Reszvenyesek ellen szol a sok uj papir. Reszvenyesek mellett szol, hogy barmikor johet stotry. Ellenben az is lehet,hogy sosem jon.
En anno 37tol vettem. Meg is kaptam a magamet 117ig, majd onnan le hallgatva 70ig. 90nel utana eleg volt a fejtagitasa, eladtam. Ez a 8-24.30oraig nyomando PR lefele nagyon kemeny
Nagyon hajaz a nutex kötvényeseinek a kielégítésére, bár nem tudom elégedettek-e a kötvényesek, hogy kaptak sok részvényt de csak nem szakad az árfolyam. Én 25 ön mindenképpen bezsákolok. -pny sem várja sokkal, lejjebb.
A phylaxia storyba a Quaestor csodtol indul a tortenet, at egeszen opusig, mikoris kartalanitottak a kotvenyeseket! Mondom a kotvenyeseket! Majd meg 30millaig ki is toltak a hatart nekik. A buli ezzel indult.
az nem fog menni. a cég pénzelte például az organic mission-t is amit aztán jó leraboltak a tulajok :D abszolút negatív hírneve van a szememben a cégnek... néha spekázzák, amúgy meg higítják, ahogy korábban is írták előttem szólók. ez egy rabló cég, szóval spekával is óvatosan kell bánni.
NUTEX RALI INDULT