Ha belegondol abba, hogy a Nutex egy fundamentálisan jól megalapozott cég volt, de az utóbbi 10 évben ezt az alapot bontogatták a nullára, milyen érv szól amellett, hogy ennél a cégnél bárki is fundamentális alapok felépítésére törekedne?
Gratulálok sikeres kereskedéséhez. 100 ezer darab gyorsan talált vevőt. Biztosan Ön volt az eladó szavaiból ítélve. Viszont ki lehetett az aki megvette? Pár napja még 30 Ft ig 70e darabot sem lehetett volna eladni. Mit tudhat ez a tag, hogy így megvette?
T. Befektetőtársam ! Mikor engedik már vissza a normál kereskedésbe ?? Mi az oka, hogy még mindig nem ? És vajon hogy reagál majd a piac, ha visszaengedik ?
Mintha azt olvastam volna, hogy 24-26 Ft alá nem engedik.... Mindenesetre annyi rosszat hallottam már erről a papírról, hogy inkább csak szemlélődöm...
Nincs néhány napja annak, hogy a Nutex vagyona egy darab
váltó, amit ki tudja, ki, milyen fedezettel bocsátott ki, mára már NTX Belize sincs. Nincs 24 órája, hogy a BRFK értesített arról, hogy 10 év
nyomozás után azt lezárja, mert nem történt bűncselekmény. Nincs néhány órája annak, hogy kiderült, a Nutex esetében a
részvényszám ismét sokszorozódott. Nincs néhány perce, hogy 20 év után eljött a nap,
amikor már egyetlen HUMET/Nutex részvényem sincs.
10 év kellett ahhoz, hogy minden figyelmeztetésem ellenére, a PSZÁF, MNB és a BÉT, valamint a tőzsdei közönség szeme láttára egy valaha 3,7 milliárdos vállalat semmivé váljon. Őszinte hívük
Szerintem nagyon gáz, hogy a BÉT egy szankciók alatt álló papírnál ezt jóváhagyta. Ráadásul a szankciókat pont a tőzsdei díjak és szabályok leszarása miatt kapták...
NUTEX RALI INDULT