stilusosan Hathorosan (ha már róla beszélgettünk korábban): "ágyúdörgésben kell venni és hárfaszónál eladni". :D:D:D:D én megmondom őszintén belevettem az esésbe, remélve valami kamurally korrekciót felfelé. meglátjuk. max rácseszek :D
1. Az első 6-700k átlaga 65, tehát 45-ig gond nélkül lemehet. . 2. Eddig úgy tűnt, 0 Ft-ot lát viszont a kölcsönből, ehhez mérten, ha 30-ig szórja és a 45-ös átlaggal bukik 15%-ot, az se gond neki szerintem. Az mindenesetre beszédes, hogy rögtön szórta, amint jogilag, technikailag lehetősége volt rá. Ez elég nyilvánvaló üzenetet hordoz: a maradék 1.8 milliót is önteni fogja.
Tévedsz, Civiné a Senergie. Régen is ezen keresztül (vagy részben ezen keresztül) tulajdonolta a Humetet (volt a cégégtől magának adta/vette - nyilván adóttrükkök miatt). . “Civin János, valamint a Civin János 100%-os tulajdonában lévő SENERGIE Zrt bejelentették, hogy a SENERGIE Zrt 2009. március 9. napján átruházott 11,154,125 darab HUMET részvényt Civin János részére.” . https://www.google.hu/amp/s/www.portfolio.hu/vallalatok/civin-janoshoz-kerultek-a-humet-reszvenyek.111537.html%3famp
Törölt felhasználó2017. 12. 28. 16:27
Dr. Galamb Vilmos a Senergie Rt. vezérigazgatója, egyben a Humet Rt. igazgatósági tagja a Senergie Rt. képviseletében Humet részvényeket értékesítettA folyó év január 11-én kiadott közleménynek megfelelően 2002. február 14-én dr. Galamb Vilmos (3535 Miskolc, Erdő u. 5.) a Senergie Rt. (1121 Budapest, Konkoly-Thege u. 29–33.; cg. 01-10-043764) vezérigazgatója, egyben a Humet Rt. igazgatósági tagja, a Senergie Rt. képviseletében eljárva, a Concorde Értékpapír Rt. közreműködésével az alábbi átlagárfolyamon az alábbi mennyiségű Humet részvényeket értékesítette.2002. 02. 14.44 473 db72,60 Ft átlagár hmm cj megvette? más a cim
Tárolt CégkivonatA Cg.13-10-041038 cégjegyzékszámú SENERGIE Művészeti és Üzleti Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2000 Szentendre, Pismány utca 11.) cég 2017. november 5. napján hatályos adatai a következők:
És az ügyvédi irodánál is van 700.000db 9%nyi papír. Van még eladó közel 1.7 millió db. elég visszafogottan öntik.mondjuk el tudok képzelni egy rovid upot is 60ig és onnan ujra tömést.életveszélyes ebbe most belevenni
40-ig gond nélkül adhatja. Az első 600k-nak kb. 65 az átlaga. Ő 53 Ft-on kapta a papírokat. (de azt se felejtsük el, hogy évekig úgy állt a dolog, hogy semmit nem kap vissza a kölcsönből, részvényre váltva meg 2.5 millió db helyett csak 25 e járt volna neki). . Az is beszédes, hogy rögtön az első napon szórni kezdte.
NUTEX RALI INDULT