Az ajánlati könyvet nem törölték csak nem mutatják meg. Ezt onnan tudom, mert van egy régi vételi ajánlatom és még mindig bent van. Felmerül egy kérdés. Miért nem adott el Civi még tegnap vagy előtte? Mire várt és miért nem döntötte be a saját vesztesége megtérülése céljából. Legalább egy kicsit, csak úgy a játszásiból....
Majd a rendőrség felszólít: Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló, az a sok gyanús,
korrupcióra és lopásra utaló jel csak délibáb volt, ami gyakran
előfordul kis hazánkban a Hortobágyon.
A rendőrségre készülök , most állítom össze az anyagot . Most még ügyvédre nem igazán szeretnék költeni . Csak ezért kérdezem , hogy érdemes-e beletenni .Illetve várom a javaslatokat . Ha valakinek bizonyíthatóan pontos infója van valami disznóságukról azt sokat segítene .
már rég be kellett volna perelni a kicsiknek csoportosan , mikor nem fizették ki az osztalékot egy tolvaj banda ez mit képzelnek (nem vagyok érintett, de akkor is felháborító )
Szerintetek szándékos károkozás a Nutex vezetői részéről megállná a helyét egy vizsgálat során ? Gondolok itt a Bét szankcióra . Kizárt hogy nincs pénzük fizetni , valami manipulatív dolog lehet a háttérben .
E kategória új tagja. .Az elkülönített részvények közé sorolja át a BÉT a Nutex papírjait. A Nutex január 23-tól kerül ki a standard kategóriából hat hónapos időtartamra, ami azt jelenti, hogy a részvényekre vonatkozó nyitott ajánlatok törlésre kerülnek január 22-én a kereskedés végén és a részvények kereskedése üres ajánlati könyvvel indul január 23-án. . A szankciót azzal indokolja a BÉT, hogy Nutexnek tartozása van a tőzsde felé. A kibocsátók fizetnek az értékpapír forgalomban tartásáért, valamint a honlapon publikált információ közzétételéért. Ebből 1,6 millió forintos tartozása van most a Nutexnek, amit határidőre nem fizetett meg. Ráadásul nem fizették meg a BÉT vezérigazgatója által 2017. augusztus 2-án kirótt 200 ezer forintos pénzbírságot sem.
https://www.portfolio.hu/vallalatok/kispapirokat-szankcionalt-a-bet.273801.html Figyelgetem ezt a szerencsétlen 50 filléres papírt (engem sok-sok éve 15 Ft-on vásároltak ki és loptak meg) , és nem bírom magamban tartani, amit tudok róluk. Utálatos egy banda kezében van a cég, akik semmi mást nem csinálnak, mint lehúznak bárkit, akit lehet, legyen az cég, vagy kisbüfi. Legutóbb az Organic Mission céget döntötték be, de előtte még kihúztak 5 milliárdot a befektető kötvényesekből. Jópáran berágtak, és most nyomozás folyik a kötvénykibocsátás ügyében, jómagam is tanúként voltam írásban kihallgatva, a bukóm 700e Ft volt nekem is, meg pár barátomnak szintén. Lehet a papírral napizgatni, meg játszani, akinek van hozzá idege, de alapvetően kukába való, a vezetői meg börtönbe. Elnézést kérek mindenkitől a kirohanásom miatt, ez nem trollkodás, ezek tények. Többet nem írok ide, és kérdésekre sem válaszolok. Sok sikert mindenkinek a tőzsde világában!
NUTEX RALI INDULT