2011 január 04. Idézet penznyelotol:
Alig feltűnő, hogy egy újabb klón jött BigBrokiék segítségére. Unom, hogy beteges netfüggők szétbarmolnak egy egyébként értelmes fórumot.
Az újak kedvéért: 13 éve regeltem ezt a nickem a Tozsdeforumon, kb. 8 éve a Portfólión. Ezzel az egyetlen nicken írok, nem volt és nem is lesz más nickem. Nincs szükségem gyerekes, beteges bohóckodásra. Ezt meghagyom másoknak. Sok van belőlük
"Keresgelni sincs idom. Levezettem tegnap neked. Nem erted, nem erted."
Miért hazudsz most is?
Ne vezettél te ke semmit.
Ezt állítottad.
"Pénznyelő itt ajánlotta egy két hete nekem vegyek kripto pénzt inkább, ne nutexet."
Ez hazugság. Vagy másold be, amikor vételre ajánlom 4000 felett.
Keresgelni sincs idom. Levezettem tegnap neked. Nem erted, nem erted.
Te vagy a kamus, ott a bizonyitek. Tobbet nrm irsz portfoliora, nem lesz tobb nicked, nem is volt, nem is lesz. Azota nyolcadik nickkel vagy.
Szandekosan provokalsz leirtad, nincs papirod.
Akkor mire beszelgessunk?
Udv
Csalás az évtized üzlete - kidurrant a lufi?Komoly lejtmenetbe kezdett a bitcoin árfolyama, miután a JPMorgan első embere csalásbnak nevezte a kriptodevizát. Ő legszívesebben mindenkit kirúgna, aki bitcoinnal kereskedik.Lovas-Romváry András, 2017. szeptember 13. szerda,
Hazugság? Itt a hazugság! Nincs több nicke, nem is lesz, nem fog írni többet Szaván fogtuk a hazugságban, igen!! Ez a haguzsag és a kb 8kitiltott nicke. Engem sosem tiltottak ki!
Utana megirja szandekosan cinikus, provokativ volt. Na ez az igaz. Ennyi
"Kedves Fórumozók! A Portfólió moderátora hétfő este úgy döntött, hogy tiltólistára tesz. Felesleges és nem is kívánok abba belemenni, hogy ez szerintem mennyire volt jogos, vagy sem. Tény, hogy a viták során gyakran voltam erőszakos, cinikus, piszkálódó, akár szándékosan is provokatív, a 12 év alatt írt sok tízezer hozzászólás némelyikében még bántó is. Ez, ill. a vitastílusom talán többeknek nem tetszett..
Ezek keselyuk :)
Direkt szettepik a reszvenyesket, provokaljak. Megirta magarol penznyelo egy bucsu hozzaszolasaban. Ez az eletuk! Azert kibicek ne oltsak mar a tulajdonosokat nulla befektetessel!
Őszinte elismerésem a türelmednek...Én már kb. századánál feladattam volna a küzdelmet..Fölöslegesnek tartom egyáltalán a reakciót ezekre a megnyilvánulásokra. Drágább az idő ettől....
NUTEX RALI INDULT