Rába graphi nyomda trio befektetésed egy fos, mondtam! Én nem tehetek róla ilyen semmilyen papírokat veszel! Lejárt lemezek! Nem tudnak menni, Csorognak, egyhelyben állnak, miközben ezek a papírok 4szereznek. Ki tehet róla, hogy kimarad a négyszerezésékből? Ti. Akkor ne itt sírjatok gagyi portfolioval. :D
konzumhoz képest:! na azt hagyjuk, ugyanezt a műsort játszotta el 15nél a troll csapat ott is!
Ne feledd!! 15nél! egy évig osztották ugyanígy a részvényeseket. Mára az összes azzal példálozik!
Micsoda trollok vagytok! Brutál! :D
Nagylóról beszélsz :)) Bár 120 at mondtál és csak 117 lett, tehát nem igaza amit beírtál és azóta csak távolodik ettől. Erre azért nem vennék fel ekkora nagy inget és osztanám itt az észt.... :))
Zozo.
Engem nem érdekel hogy Seted 57ről 38ra esett két nap alatt. Sőt! Drukkolok menjen fel neked 100ra! Írj nyugodtan oda, annak ellenére hogy ma zakozott 11.63%ot. No para. Ne oktass ki! Nincs mire! :)
Részvényes vagyok. A trollok azt mondták másnap 60! De még 75 alá sem megy, enged már meg, hogy ennek örüljek! :))
Annyira egyszerűek vagytok mint egy 5cmes cérnaszál! :)
Yo8!
NUTEX RALI INDULT