Felhoztam a kispapirok fel topikot ott volt a 62nel linkelt fulescsesze..Ott a havi zaszlo alakzat is lathato.. mara mar 72a papir azota, es 120a celara
link
Van a kis papirok fel, ott at lehet beszelni az egyeb kis papir lehetosegeket. Ezert csinaltam. Meseljwtek ott el.. ha van valakinek otlete, szivesen beszallok en is, de oda irjatok a kis papirok fel topikba. Siman mehetnek azok is..
Ezen felul 60 alatt hoztam a 120as celarat. Tudim neked keves egy arfolyamduplazas. Nekem 10milliobol 20milliot csinalni jo egy ev alatt is. Tudom a 100.000ftodbol 200.000et csinalni nem kihivas. Nekem sem, ezert nem kereskedem kis tokevel. Ugyanez igaz bux hataridoben. Azert vagyok ott is egyik legnagyobb hataridos kereskedo.
Persze, igy van. Igy is kell csinalni. Valaki csinalt egy topikot, hogy 20%ot keresett, mit csinaljon a penzzel. Mindenki gratulal neki milyen jo 20% hozam. Ezek a semmirekelok azzal cinkelnek, hogy csak 300%ot kerestem konzumban. Itt meg csak dupla van. Nem semmi. Nem tudom ezek esznel vannak?! 500.000darabos pakknal!!
tudom, hogy nem olyan, mint a kinullázott kicsik, de rallit indítani csak nagyobb szabad tőkével rendelkező speka tud, te meg mondtad a múltkor, hogy van bőven szabad cash. Mit nézegetsz? EST?
hali: olyan nagyon nem akarok tőle szabadulni, átlagáram 466. Szóval bőven pluszban vagyok. Nem sokszoros pluszban, de nem lehet mindig 1000%-ot keresni.
Mondjuk valaki,ha tényleg erővel kiveszi felső limitig(akkor beszállok én is-igaz arra,hogy akkor kapjak is kicsi esély lenne),nehéz llenne megállítani..
NUTEX RALI INDULT