Recesszioban estek a papirok, latszik a 20eves charton ez a papir 98%ot esett a recesszio alatt. Most ebbol mehetnek vissza a befektetok felfele. Konjunkturaban az arak emelkednek, itt is eu van. Csak meg az elejen vagyunk.. a hitetlensegi fazisban. Majd jon a felismeres, amikor hirek is jonnek, es mindenki rajon ebben tenyleg van nobekedesi lehetoseg, utana az euforia,amikor mar a trollok is imadjak a papirt. Ez a tozsde rendje.
Betre jonne 330kis ceg.. de hova?! Itt ez van..
Hetesen a fulescsesze erositi az emelkedo trend folytatasat. Naposon, hetesen tolja fel a bollinger szalagot. 200napos, 200hetes mozgo is az arfolyam alatt. Nincs technikailag mi megalitsa. Kockazat nelkul nincs haszon. Minden kis papirban mindenki kockaztat. Kis kockazat kis haszon, nagy kockazat nagy haszon. Aki kikapja a 78-80ig a dugot, ami 10milla sincs, az csak 120ig 6milliot tehet zsebre. Aki gyorsabb az viszi.
Hetes chart:link
Mar a 20eves charton is szepen elkezdett emelkedni, kifordulvaa csokkeno trendbol
link
Even belul 31%os emelkedes, ket ev alatt 2.5szeres emelkedes, es a java most jon. Szerintem. Ezen a 20eves charton is nagyot mehet. No a forgalom az emelkedesben, demeg hitetlenseg van!! Dow elmelet elso fazisa! Elliott 1 a nagy ciklusban!
" Emellett forrást biztosít a vállalkozásoknak, illetve kilépési lehetőséget a jelenlegi tulajdonosok számára.Akár 330 magyar kkv is megjelenhetne rövid felkészülési időszak után a Budapesti Értéktőzsdén,"
"A kkv-kat segíti a BÉT 2017. áprilisban elindított ELITE Programja, de a várhatóan 2017 második felében induló Nemzeti tőzsdefejlesztési alap is, melynek 20 milliárd forintos tőkéje évente 5-6 társaság tőzsdére lépését tudja lehetővé tenni. A tőkealap befektetőként extra keresletet tud generálni, másrészt kockázat megosztási eszközt biztosít a magánbefektetők számára. Emellett forrást biztosít a vállalkozásoknak, illetve kilépési lehetőséget a jelenlegi tulajdonosok számára.Akár 330 magyar kkv is megjelenhetne rövid felkészülési időszak után a Budapesti Értéktőzsdén, ami sokat segíthetne a magyar gazdaság helyzetén is. Amennyiben a kitűzött célokat sikerülne elérni, az jelentősen erősíthetné a gazdasági növekedést, mivel a tőzsdei cégek az átlagnál jobban járulnak hozzá a gazdaság növekedéséhez, többet költenek kutatás-fejlesztésre és több munkahelyet hoznak létre. További fontos feladat lenne az is, hogy a kisbefektetőknek is vonzóbbá tegyék a tőzsdét."
75ös záró. Talán ez a legmagasabb napi záró érték az utóbbi években.
Haladunk fel! Aki hamarabb kikapja a 10milla koruli osszes dugot, az nyer! Folotte 120meglesz. Majd mehet tovabb fel az emelkedo trendben. Ma csak nordtelekomban 44milla forgalom volt, egyre tobb penze van a kisbufiknek a 10-20-70szerezesekbol. Nem tudom elkepzelni, hogy igy emelkedve fel, ne vigyuk ki a 78as dugot. Ha mas nem en elcsipegetem lassan
Törölt felhasználó2017. 06. 28. 14:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
lesz még olyan mint konzum opi, raly hasonlo ? szerintem már nem.én még csepelben bizom,sok választék nincs,kicsit csepel is olyan mint konzum, és est media ?nehogy aztán az is összel/!
NUTEX RALI INDULT