Kíváncsi vagyok ezek a 500 db -os vételek minden forinton egészen a GAP 1 forintos bezárásáig mire szolgálnak. Így próbálja valaki építeni a vevői oldalt? mert elég silány próbálkozás.
Mert nekem már van elég, fel vagyok tankolva. 38óta veszem. Minden emelkedésbe veszek. Vettem ma is. Minek vegyem drágábban? Inkább legjobb vevőnél vettem felfele
De ha ennyire hisz a 120 -as célárban, akkor miért nem kapja ki azt a röpke 22-ezer darabot 77-ig, az árfolyamot is megdobná, és elvileg ha 120-ig simán elmegy az még mindig 43 forint nyereségnek van helye. Ha 60 megfogja szerinte legrosszabb esetben is akkor 43/17 --> 2,5 ös hozam kockázat arány. Nem is értem a gondolkodást.
Szuper! Hozamhiány van! OTP-MOL-Richter. Mtelekom a heti 1%os emelkedésével már nem kihívás, sokan rájönnek. Ezekben 10-20szorozhatnak. Aki gyorsabban vesz ezekben az nyer.
Zozo hiába álltál be a trollok közé. Te magad mondtad egy hete, hogy 95ig megy!Te össze vissza beszélsz. Amerre megy az árfolyam arra beszélsz a dicséretért.
Ha tényleg ő veszi, akkor már rég jelentenie kellett volna 5% plusz miatt. + annyira illikvid ez a részvény, hogy 72-ön vásárol ahhoz, hogy megérje neki eladni legalább 10-20 forint kéne. Csak nem a 72 őn veszem és 74 -en eladomra játszik a 10k- darabjával. 20e még fagyipénznek is kevés. És most nem Hathort akarom védeni, de szerintem tök illogikus, hogy emiatt majd úgy beindul az árfolyam hogy 100k-tól 140 -en meg fog tudni szabadulni, vagy mittudom én milyen célárral számol. Túl illikvid, és óriási a eladási - vételi gap.
NUTEX RALI INDULT