"Most a Humet megmaradt a régi 9 Ft-os részvénynek, és ez már így fog elsűllyedni.
Miközben van egy új részvény, a Nutex."
Kár ilyen mesével áltatnia magát bárkinek is. A cég és a papír is folytonos, akinek van az bizony előbb-utóbb szembesülni fog azzal, hogy 900-ról árazni fog a piac.
Nem akarnám már látni ezt a rémséget - hadd maradjon meg legalább a reményem (ha már a pénzem nem), hogy amit buktam a Humeten, azt behozom a Nutex-en :DD
Köszi, de nem a topik címére értettem, hanem az Equitasos listámon tegnap még Nutex volt, ma meg már megint Humet lett belőle - grrrrrr.
De miért??????
Igen. Igazából eddig nem volt normális, hogy megjelent a Humet helyén. Most a Humet megmaradt a régi 9 Ft-os részvénynek, és ez már így fog elsűllyedni.
Miközben van egy új részvény, a Nutex. Az instrumentumok fülön a globális szűrés címszónál tudod behozni a saját listádba.
Ez a rv a mániája pénze nincs rv nincs de azért ír hülyeséget lehet hogy iskolás kisgyerek:))
A phy topicba most buktattam le 1 iskolás gyereket aki korában komoly emberként irt,
szerintem ő is ilyesmi lehet:))
Törölt felhasználó2011. 03. 03. 10:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megint hazudsz (de utoljára offolom veled ezt a topicot), nem mindenkivel vitázom itt, csak a reménykedő beragadtakkal. Az évek folyamán azért volt jópár olyan közülük, akiben veled ellentétben gerinc és korrektség van és megköszönte a figyelmeztetéseimet és megköszönte, hogy további buktát úszott meg a segítségemmel. Te ezt az érzést nem ismerheted, neked nincs mit megköszönni. De a megfelelő szerved (gerinc) hiányában a másik oldal (köszönet, tévedés belátása, bocsánat) is ismeretlen számodra.
Hm, micsoda véletlen, hogy ellenvelemeny a semmiből egyszercsak pont ide tévedt és micsoda véletlen, hogy pont engem talált meg. Ócska klón, ócska lejáratás. Valakinek elege lett abból, hogy nem hülyíthet akadályok nélkül tovább.
Törölt felhasználó2011. 03. 01. 23:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
"meghagyom annak a kisebbségnek, aminek tagjának feltételezlek a megnyilvánulásaid alapján"
Na, melyik kisebbséghez?
Észre sem veszed, és egyre jobban állítod ki saját magadról a szegénységi bizonyítványt.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok