"Foglalkozzatok a pozijaitokkal, ne velem."
hááát drága nyelőgép...te miért nem ezzel foglalkozol??? A saját pár ft-os pozijaiddal???!!! :) Te buktál itt régebben nagyokat ezért itt éled ki a keserűségedet...az elégít ki ha rábeszéled az embereket az eladásra hogy elbukják a pénzüket...miközben csak egy megoldás lehetséges itt: VÉTEEEEL
Trisnek, amikor ide írogatott és itt vitáztam vele, volt a papírból. Akkoriban 15 körül lehetett az árfolyam, neki korábbról volt, tehát kb. 18-20 lehetett a bekerára (de legyen 15-20). Most 6.
1. Azaz 60-70%-os bukóban van vele, ha nem adta el időközben.
2. Ha eladta, akkor illett volna ide megírnia a hosszas győzködés és vita után, hogy bocsi tévedtem. Nem tette meg (kevesen ennyire korrektek, ismét kiemelném Magicmant, aki megtette), és most még ő akar bármit is számonkérni.
Te meg szimplán össze-vissza hazzdozol itt, 2 napja le is buktál vele, amúgyis valamelyik beragadtnak vagy a fikázó klónja (ehhez kár új nicket használniuk, a fő nickük is rém színvonaltalan, elbírná ezt is).
De 90 Ft-tól 6-ig megszoktam már ezt. És világos, hogy az idegesség is egyre nagyobb. Foglalkozzatok a pozijaitokkal, ne velem.
mi ez a hangnem??? :) bukótok...bukótok...ezt tudod csak hadoválni, persze a levegőbe beszélsz...mindenkivel dobatnáád a király NUTEX-et...de nem hülyék az emberek, tudják hogy venni kell, nem eladni...! VÉTEL
Egy felezés utáni korrekcióban mindig előkerülnek a korábbi feldumálók... Ez az elmúlt 5 évben se volt másképpen, megszoktam.
A lenti hozzászólásomban (amibe beleírtalak téged is) általánosságban fogalmaztam, az anyázást pedig átvitt értelemben használtam, arra a hadjáratra értettem, amit most is olvashatsz itt és amihez most sikeresen csatlakoztál.
A bukótok miatt ne rám legyetek dühösek. Én ráadásul szóltam is.
Nem fogok magyarázkodni, mert mindenki látta, miket írtam, ha 100-szor hazudsz mást, akkor is.
Íme rutyrutyruty hitelessége:
19:58-kor írta rólam:
"nekem annnyi van mint a pénznyelőnek...0"
20:30-kor meg nekem:
"te meg folyamatosan veszed a NUTEX-et, ahogy írtad..."
Ilyen, amikor valaki össze-vissza hazudozik és már azt sem tudja, melyik nickjével mit hazudott fél órája...
Az, hogy a végén még cigányozol is, hát azzal saját döbbenetes primitívségedet árulod el méginkább. A kommunikációt ezennel veled befejeztem.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok