Én azt nem értem, hogy ezt hogy lehe ttörvényesen megtenni?
Ezért phylaxia amiben vagyok még mindig messze van ettől:)
Te mennyire várod ezek után?
100alá?
De ahogy nézem gyoesan lekerül oda és sok pénzt se keresnek vele, ma is limiten van már, forgalom minimális.
Mi lehet a cél??
Ferenc, mi ebben a meglepő. Rég 5 Ft-on kellett volna legyen, hiszen 1.4-en, meg 0.24-en szinte megduplázták a részvényszámot. Miért adnád te ennek az árnak a 40-szeresét?
És yoda, meg marslako 3000-4000-5000 Ft-ra várta. Hát várhatja:) Ahhoz 0-án legyenek, ahhoz is kb. 2000 kellene, ami azt jelenti, hogy 3-4-szereznie kéne a papírnak. 70% bukóban van, az brutál.
Még mindíg nem értem aki veszi az minek veszi??? Tegnap valaki azt mondta erre " kalandvágyból" Hát ez nem kalandvágy,ez a saját tőke ellen elkövetett öngyilkosság. Teljesen nyílvánvaló volt hogy ha felszorozzák azt nem azért csinálják mert emelkedni igy könnyebb lenne neki,emelkedni 9 Ft-ról is tudott volna,viszont esni már nem annyira. Igy viszont tud esni tisztességgel. Lehet beállok vételre 9 Ft-ra,de csak kis összeggel ,mert még a végén teli raknak részvénnyel aztán leshetem 2020-ig.
Egy jó hír azért van: Kezd felnőni, agyilag a kisbefektetői réteg, már nem lehet letolni mindent a torkukon...
Aki 50 felett belevesz az támogatja a mutyit, az itt később ne sírjon, hogy átb@szták.... és sajnálom aki benne ragadt, és hogy napi 20 %ot veszít, de ilyen feltételekkel, talán az 50 is sok érte....
Korábban nem azért nem esett, mert nem lett volna rá igény, hanem mert nap végére mindíg volt egy darab a magasabb áron, így a limit miatt sem tudott esni. Most ez nem korlátozza az esést.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok