Hát ez bizony szopacs! Kényelmesebbeknek:Feszültséglevezetésként lehet írni anyázó leveleket ide: link
és javaslatokat egy kis vizsgálatra- meg ide: link
ugyfelszolgalat@pszaf.hu
Pár százan beírnak már lesz valami.
Aki daffke is tartani akarja az tartsa, 1x még felmehet- közben pedig élvezzük amint a társaság pár tagját esetleg elviszik bilincsben.
Utólagos tanulság:a stoploss limit nem is olyan rossz dolog. Persze ott fog motoszkálni a kérdés, mi van ha mégis felmegy?
sziasztok!
múlt hét közepén írtam, hogy pannunion rally kezdődik. akkor 190 körül forgott 1,5 hete.
most 235-öt is átütötte, a várható célár 300ft.
üdv.,
Régi papír*, arra kell mindig figyelni, hogy a következő mánia emelkedés soha nem fog addig menni mint az utolsó lecsorgatás 1/3-a. Lehet vele keresni 3-4 évente. Most a gyűjtés megy, meg a temetés.
Á....ez az köszi... :-))
Csak nézzetek rá erre az ábrázatra... akkor arra gondoltam hogy ez az ember egy "kissebségi" csaló szélhámos..nem kellene eladni rögtön inkább az össze papírjaimat ?
akkor egyébként még 74 Ft volt az árfolyam...
hiba volt nem eladni..ez van.
Törölt felhasználó2011. 03. 09. 13:33
Aki nem akar nyereség adót fizetni ajánlom vegyen Nutex részvényt
már csak 5.76 forint az ára :D
egy egy nagy nulla et a cég...sőt még annyi se !
Egyébként én nem tudom ti hogy vagytok vele...de amikor régen Civin-ről mutatott itt valaki a fórumon egy képet, rögtön az a benyomásom támadt hogy ez egy szélhámos, kár volt Humet -et venni..még ha csak kicsit is, nem szabadott volna hinni neki.
Nézzétek meg csak az ábrázatát, kapásból 5 évet ki lehetne rá osztani.
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok