Minden esetre huber kinullazta magát. Most minden jel arra mutat hogy a közgyűlést érvénytelenítik. Szerintem az árfolyam ezt tükrözi. Azért nem szakadt be, mert a többség e mellet voksol. Huber nem fog tudni tőkét emelni így most a cegnek egy új kgy-t kell összehívnia. Viszont most már az MNB figyeli minden lepesüket. Eltaktikazták magukat. Sérülekeny lett a pozíciójuk. Kihullhat a kezükből az evek alatt felépített kátyavár. Ennek a jelei hogy hibát hibára halmoznak. Még akár egy alapszabály hamisítás is belefér? Minden esetre kapkodást érzek. A piac meg vérszagot. 🙂
Jól látod. Csak azt nem értem miért vállaltak be ilyen támadási felületet. Holbát befenyítették, így a többiekkel szemben bőven elég lett volna Huber pakkja. (igaz, ma már nem, mert nem sok lehet neki)
személyes azonosító okmányaik nincsenek közjegyző által hitelesítetten bemutatva. " Azért ez ordas kamu a részükről. Hivatalos okmányt miért kell hitelesíteni? Rendőr elkéri a személyit neki az elég, nutexben nem?
A közgyűlés előtt 15-18 %-nyi részvényest kaszáltak el a "könnyített" részvételi feltételekkel. Én sem mentem el, mert egyéb családi program volt. Akik ott voltak, azok szerint közel 10%-ot helyben torpedóztak meg olyan indokkal, hogy a személyes azonosító okmányaik nincsenek közjegyző által hitelesítetten bemutatva. De a közgyűlést (Huber show-t) végig élvezhették. Gondolhatod az a 10% elég morcos lehet. Ezen kívül 2 fő az MNB-től is ott volt. Tehát ellenőrizhető.
Kérdezem, volt ott valaki a közgyűlésen? Jelenléti ív alapján csak Cs és Huber volt, szavazott. Rajtuk kívül ha senki, akkor utólag azt írnak bele a jegyzőkönyvbe, amit akarnak. Ki tudja ellenőrizni? Senki. Hiszen ők voltak a hitelesítők is
Főleg úgy, hogy tudjuk Vitán melyik oldalon áll és , hogy ők is. Csodálkozom, hogy egyáltalán szóba álltak egymással. De valszeg csak a pénz miatt ...ami nem kevés. Nem kevés a tét.
S_K_K_240821 szerint "5.2.3 A közgyűlés határozatképes, ha azon legalább egy törzsrészvénnyel, és
legalább egy szavazatelsőbbségi részvénnyel rendelkező részvényes jelen van." S_K_K_241229 szerint "5.2.3 A közgyűlés határozatképes, ha azon legalább 200 darab
törzsrészvényt és legalább 10 darab szavazatelsőbbségi részvényt
képviselő részvényes jelen van."
Na megnéztem a közgyűlési előterjesztéseket, és a határozatokat. Tény, hogy az előterjesztésben nem szerepelt olyan javaslat, miszerint az alapszabály 5.2.3 részt módosítsák. Tény, hogy a közgyűlésen sem volt erre vonatkozó javaslat, ezt több részvényes és 2 MNB megfigyelő egybehangzóan tanúsíthatja. Így a közgyűlési határozatok csatolmányaként feltett alapszabálymódosítás önkényes változtatásokat tartalmaz!!! Mindenki értelmezze ezt szája íze szerint. Nekem okirat hamisításnak tűnik, de ez csak szerény vélemény, nem pedig rágalmazás...
önkényesen megváltoztatásra került az alapszabály? Ha ez így van az okirat hamisítás, alapból is BTK-s tétel, de ezen a szinten súlyosabbak a szankciók. Ha ezt bevállalta a vezetőség akkor most cidrizhetnek egy feljelentéstől...
Az alapszabály, a közgyűlés határozat képességéről szóló 5.2.3 pontja önkényesen megváltoztatásra került. Sem
a határozati előterjesztések között, sem pedig a közgyűlésen
(résztvevők tájékoztatása alapján) ez a módosítás nem jelent meg. A
módosítás megváltoztatja a határozatképességhez szükséges szavazatok
számát és legfőképpen a megismételt közgyűlés határozatképességi kritériumait. A megismételt közgyűlés eddig határozatképes lehetett elsőbbségi szavazatok nélkül is. Most már nem. (Elsőbbségi szavazat nélkül nem lehet semmit jóváhagyni, amiből már csak pár darab van egy jóbarátnál) Ez mennyire szabályos, törvényes ? Jó kérdés, de ezt tuti megfogják támadni.
NUTEX mindenkinek