"XyIox Regisztráció: 2020-03-06 22:17:36Hozzászólások száma: 0KITILTÁSOK, FELFÜGGESZTÉSEKModeráció: Kitiltás a teljes fórumból A moderátor indoklása: klón"
A feljelentésed jogos. De azért bizonyíték nélkűl ne vádaskodj valaki ellen aki ki van tiltva és nem tud védekezni. Az egy dolog, hogy Ő a főmumus de bárki elkövethette ezt az álreget. Nyomozzák ki, de nyugodj le. Elhisszük, hogy nem te voltál.
Volt már fórum alapján feljelentés , a mai világban sokkal egyszerűbb megtalálni valakit , mint gondolná. Pf. -el felveszem a kapcsolatot , és megnézzük a jogi lépéseket . Ok. hogy ez " csak ' egy fórum , de ez ügy többszörösen kimerítette és megszegte a Btk. több pontját . Három oldalról nézhető a dolog .... én , mint egy regisztrált fórumozó , nutex részéről , és pf. részéről . Mai napon amit tudok megteszek , de hétfőn folyt. köv. .!!!!!!!!!!!!!!!
Pf. IP cím alapján , ha több is van ki tudja szűrni . Ez csak az a nagyon egyszerű ember lehetett akit már leírtan . Hogy lehet ennyi rosszondulaz valakiben? „A jóisten nem bottal ver” ..... hanem ......! Ezt kívánok ennek a vadvilági élőlénynek !
Mai napon írni fogok a pf. nek és kérem őket , hogy vizsgálják ki . De ha itt véletlenül olvassak , kérném a kivizsgálását , feltörni nemtörték fel a fiókom , de nem értem .
Koszonom Hathor ! De most néztem , hogy még az avatárja is u.a. mint az enyém . Azért mert nem írok még itt vagyok , sok a melóm , kevés az időm . De olvasom a nutex fórumokat ahogy az időm engedi . Ja , és igen ...... minden nutex pspírom ott van még a értékpapír számlámon , nem adtam el 1 db ot sem , sőt vettem meg 30-33 között hozzá. És várom a fejleményeket !
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja