Nem is tudom h fogod tulelni. Neki amugy is csak tapsolokozonsegre van szuksege,ha mar mindenkit eltaszitott a vallalhatatlan stilussal maga korul,akkor sajat maganak irkal a kulonbozo nevein szerencsetlen,h azt higgye h vki hozzaszolt. Elkepzelni sem tudom minek pocsekoltad az.energiadat a teljesen ertelmetlen,es sehova sem vezeto beszelgetesre.
Valamivel igen. De rossz hangulatban is ugyanezt gondoltam,csak azert kikezdi az ember turelmet ha azt latja h orokke csak a szarban vagyunk csucsteljesitok. Mivel itt mar reg venni eri meg,barmennyire duhit is,semmilyen korulmenyek kozott nem adok el ezen az arszinten. Ezkozerteken sincs most a papir arazva,sokkal nagyobb kockazat itt eladni mint venni. Mas papir hoz,ez atment befottbe,amig ki nem forrja magat.
Lesz is,joval tobb is. De ehhez a spekihez speki hir is kell,az elozonek nullara elmult mar a hatasa. Aki ezt nem latja,egyszeruen halvany lila fingja sincs sem a tozsderol,sem a jovokeprol,sem a spekizesrol.
En a stabil 35 feletti zaronak,hetvegere meg a 38-40-es csatornaba visszateresnek is nagyon orulnek. Az elso pont siman benne van,latvanyosan kifulladtak az eladok,csak a legnagyobb pancser, full luzerek nyomjak most is 0/24-ben az csod,semmit sem er,eladni azonnal rogeszmes mantrat.
Ok,most mar konstatalhatta a piac, h nincs tobb panik elado. Lassan indulhatunk mi is felfele. Tovabbra is tartom,h a tegnapi lehetett most mar egy valos trendfordito nap. 2,5 millio db-os forgalmak nem szuletnek veletlenul.
NUTEX Investments Plc. - részvényesek topicja