Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Aki nem hisz a storyban nézzen át EST topicba... MKB-s alapok mentik meg őket. A cél világos. Tőzsdefejlesztési program, régi beragadók kiragasztása, a tőzsdei cégek feltöltése élettel... Ez is elindulhat EST mentén, de a fő story nyilván nem ez. Csak van akinek lassan áll össze a kép....
na ez lejött a 39-42es résért amit még nagyon régen mondtam és mekkora ....-nak voltam titulálva akkor. az a gond hogy maradt még egy rés 33-35 között is. na meglátjuk a napokban mit művel.
Egy előnye van annak, hogy még ahhoz is gyávák, hogy írjanak: így nem lehet személyeskedés, ha bármi sértőt írok, hisz egy mínusz és kiosztója is személytelen, még csak egy nickhez sem köthető. Szóval ha azt mondom, hogy a világ vesztese és szánni való féreg az összes ilyen, aki egyszerű segítő tényekre mínuszol, akkor nem sértettem meg vele senkit. (Ezt majd copyzd be a gépházba a védelmemben, ha esetleg arra lenne a drága elég érzelmes, hogy itt viszont névvel jelentsen! :) )
Én is így vagyok vele. Csak a rendes embereket sajnàlom, hogy nem lehet velük normàlisan kommunikàlni. Köszönjék meg a trolloknak, nem tudok mit csinàlni. :-):-)
JA és ez mind TÉNY volt amit leírtam. A jó anyját lehet ezen mínuszolni? Beteglelkű senkiházik vannak már minden fórumon, akik még vitába sem hajlandók szállni, csak nyomkodják azt a kurva gombot. Remélem egyszer az Adminok megszüntetik ezt a funkciót, mert akkor az ilyenre recskázó parasztok alól kirántják a szőnyeget.
Akkor sem írnék senkinek semmit, ha 100% biztos lennék. Nézd meg, tök reálisan válaszoltam Zelmának, amire 1 plusz 4 mínusz a jutalom. Felőlem szarja össze magát az összes, ezek után segítsen mindenki akkor magán :)
Ne haragudjatok, nem küldök senkinek levelet, mert jönnek a veterànok és elkezdenek levlistàzni. Nézzétek meg, szegény halival mit műveltek Set topicban, azóta se ír, jól teszi. Koràbban régi topicban le van írva minden, legyetek szívesek megkeresni.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!