Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Amúgy pedig nagyon nem mindegy, hogy 2 ezer ft-ot kétszereztél 4 ezerre vagy 200 ezret 400-ra vagy 10 milliót 20-ra vagy pedig 100 millát 200-ra. Mindegyik duplázás. Ezzel felesleges dicsekedni és a kutyát se érdekli. :D Vagy ez a férfiak szokásos “enyém nagyobb vagy a tiéd” problémakörébe tartozik? :o) Az meg, hogy te miket tudsz, és én vagy más miket tud, az mindenkinek az egyéni szoc. problémája, ez a bennfennteskedő, sejtelmes, semmitmondó, felesleges duma pont a beragadtak szokásos próbálkozásai közé tartozik.
Ferdítésre semmi szükség nincs, ebben mester vagy. Negatív kritika mehet, rosszindulatú trollkodàs nem. Ha akkora veteràn vagy, nyilvàn azt is tudod, hogy a fórum nem egyenlő a piaccal. Megy az magàtól is, teljesen mindegy, ki mit beszél. Köszönöm, màr több, mint kétszereztem a tőkém, még csak februàr van, tavalyi évet le sem írom inkàbb... 60% cashban ülök, Nord brutàl nyerő... Itt esze csak a veterànnak lehet, màsnak kizàrt. Hadd ne kérjek màr érte elnézést, hogy valaki meghúzta én meg pénzt kerestem vele. Fogalmad sincs, miket tudok.. 200 Ft-nàl is gyere vissza beszélgetni.
Ha az a kérdés, hogy én mikor adtam el, akkor erre az a válasz, hogy semmi közöd hozzá, én tudok anélkül is kereskedni, hogy közben pozíciómnak megfelelően telefröcsögném a fórumot, mint ahogy egyesek ezt teszik a kispapírokban. Illetve újabb topikokat nyitnak azért, hogy ott csak felfelé éneklés legyen, negatív kritika sosem (ezek egyből tiltásra kerülnek, trollkodás címszóval, mint ahogy most pl. NBM is). Sőt, azt sem fogom elárulni, hogy mikor lépek be. Illetve tervezem-e egyáltalán. Többi felvetésed: gratulálok hozzá, hogy más farvizén evezve sikerült kivenni az eredeti tőkédet és most már csak a nyerőt fogod elbukni. Stop nélkül ez erősen benne van. Gondolj bele, milyen jó lesz majd újra betenni a tőkédet, hogy szerencsét próbálj a tőzsdén, miután már éveket küzdöttél és még mindig csak nullán vagy. Hogy ki a lúzer, azt pedig megbeszéljük mondjuk 5 év múlva..., jajj, de sok embernek írtam már ezt, de valahoy mindig eltűnnek a süllyesztőben...és nem kérnek számon újra...
Puszi Bubu! Minden topic nem lesz széttrollkodva. Akinek nem tetszik, nem ír ide, megmondtam az elején, nem Kata vagyok a régi Est topicból, a miheztartàs végett.
áááá, megint felbosszantod Máriát, ki fog tíltani 3 hónapra , utána meg SÉTA :o))) vagy egy nick az opiumba az állandóan sétál :o)) nem tudom fegyőr lehet vagy csak sittes mint marcsi? :)
A TA nélküli Mari nénik, akik még chartot és tőzsdén könyvet soha életükben nem làttak, mehetnek nyugodtan a régi Nord topicba írni, mint mondtam, nem azért hoztam létre a topicot.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!