Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Más buktáját ne rám fogd legyél szíves. Mindenki saját maga vesz részvényt vagy ad el. Vagy rajtad is számonkérjük, hogyha ma vagy holnap nem lesz bejelentés, ahogy megígérted??? Én max. véleményt és tényeket írok, de ekkorákat nem kamuzok és nem ígérgetek. Szóval várjuk azt a bejelentést ma vagy holnap.... :D
Amúgy azt te magadtól eldöntöd, hogy kinek van részvénye és kinek nincs... Értem. :DD Ekkora tehetséget azért ne képzelj magadról, még megárt. Csak jótanács.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!