Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Szia, értjük, hogy neked 26 alatti, de sokaknak 50-60-70 körüli átlaga van, az azért más tészta. Én mint írtam 80ért bénáztam be a vételt, amit bukóban dobtam 69-en. Eddig helyes döntés volt. Most várok. És szerintem sokan vannak így. Szóval értem, hogy Te hívő vagy, de sokan már kételkednek, mert vastag mínuszban ülnek. A negatív forgatókönyv is helytálló lehet, mert miért ne és volt már ilyen a történelemben. Kb annyi esélye van a pozitív fejleménynek is, amit egy távolabbi időtartamra taksálok, addig viszont még nagyobb mínusz várható. Ezeket számításba véve, rövidebb távon nem felhőtlen a kép, mindennek tetejében még az sem biztos hogy pozitív lesz a jövő.
Alma, csak azt vedd, amiben hiszel. Mert anélkül nem fogod tudni tartani, ha meginog az árfolyam. Márpedig minden papírban van hullámzás. (Nem a napizásról beszélek.) Én se régen kezdtem, de ez volt a legelső, amit kénytelen voltam megtanulni. (Nem volt olcsó lecke sajnos, és a tanáraim még most is itt vannak a pályán.)
Alma, több módja van. Én pl. most azt mondom, nem sokat kockáztatok azzal, hogy beleszálltam. Mert tekinthetem nulla beker árnak azt, hogy korábbi napizásom a papírban hozott annyit, hogy még hígitani is tudok, mielőtt azt lenulláznám. Pedig én óvatos voltam igazán. Csak 15 ft-ig napiztam. És vissza akartam szállni, mikor visszament 20-22-re, de épp nem volt szabad pénzem. Így aznap, mire lett ,épp lekéstem, végignéztem az IC száguldását. De aki benne volt indulásnál, hamar duplázott.és kivehette az induló tőkét. pl.
talán 4 körül indította... részemről annyit: ez egy kegyetlen világ... nem csak ez az összes... azt, hogy mit veszek ma csak érezhetem, hogy mi lesz belőle holnap... nincs most nordom...nem baj ettől függetlenül sok nyerőt kívánok mindenkinek... ja bármikor lehet...csak döntés kérdése...
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!