Ez teljesen becsavarodott pert indított agyturkászhoz menne inkább valamit nagyon elkötöttek nála.Ezt a buzi viselkedést mindenkit beperel maga alatt vágja a fát még többen utálni fogják.
Szegény Norbi. A világnak nem lehet nekimenni. Azon túl, hogy a pénzcsinálási mód, amit alkalmazott, az bűncselekmény, még azoknak a részvényeseinek a pénzét is kockáztatja a dilettantizmusával, akik bíztak és még ma is bíznak benne. Na ez már több, mint bűn, ez már hiba.
Amit mond az annyi, hogy az általa gyártott és forgalmazott termékek miatt a fogyasztás csökken és kevesebb gyógyszer kell; és ez sokak érdekét sérti.
Ha ez nem így van, akkor hülyeség, amit beszél, ami maga a dilettantizmus.
Ha ez igaz, akkor meg kéne tanulni, hogy az igazságot egyszerű módon (mondhatnám: primitíven) nem lehet eladni.
Annak idején a Humetből gyógyszert szerettem volna csinálni, és eljutottam oda, hogy (a) a nagyobb gyógyszercégeknek saját kutató csapatuk van, amelyek (b) eleve tiltakoznak az ellen, hogy az ő költségvetésüket a cégük vezetése csökkentse (c) egy gyüttment miatt. Ahhoz igazán nagyot kell(ett) volna produkálni, hogy egy kívülről hozott termék kelljen egy gyógyszergyárnak.
Norbi – a saját pályáján persze - ezt még nyilván nem fogta fel.
A másik gyönyörű tapasztalat az az, hogy gyógyíthatsz te bárkit, ha nagyobb érdek sérül, még a betegség létét is letagadják. Ez a tagadás az én esetemben a GE által manifesztálódott, amelynek londoni orvos-igazgatója felhívott, hogy hallott a váci GE gyárban való hatékony nehézfém kezelésünkről, szeretne többet tudni a szirupunkról. Akkor már évek óta Humettel javították a pl.: kadmiumozó üzemben dolgozók állapotát. Nyomban kiküldtünk mindent a londoni főorvosnak, aki nem jelentkezett soha többet, viszont letiltatta Vácott is a kezelést, mondván, hogy a GE gyárai egészségesek, ott nehézfém-terhelés nincs, ezért Humet sem kell senki számára.
Szóval én megtanultam, hogy mit jelent egy termékkel, ami egészséges, kereskedni. Norbi még nem jutott el oda, hogy a világ egyrészt nem szereti a hazugokat, másrészt az igaz embereknek sem jut mindig dinnyeföld. Norbi fiatalka még, van ideje tanulni… csak addig, amíg ezeket az egyszerű igazságokat megtanulja, a részvénytársasága tropára megy. Tippem: strong buy, esetleg 100 körül visszavenni (ez utóbbi csak opció).
akárhogy is, van aki veszi a cuccaikat, megy az edzéseikre, útjaikra
vannak boltok a termékeikkel
pl szombaton a Normafánál Réka tornáját hirdető táskával volt egy csaj
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)