Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:28

Nincs népességrobbanás  

ezt szabad?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
martin36
martin36 2009. 02. 27. 08:53
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Szia Izom!:-)
Megint feltűntél?Mint a jó búvárbéka...:-)
Egyébként azon kivételes eset ez a téma,amiben tökéletesen egyet értek veled.Leírni,példálózni,részleteket írni teljesen felesleges,aki a való világban él,pontosan tudja h mi történik,ti is írjátok,ezt elkendőzni,témát tiltogatni struccpolitika,totális zűrzavarhoz vezethet csak.
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 08:04
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Több embernek megmérgezték a kutyát elloptak mindent ami mozdithato.... nem csak egy két helyen van ez hanem egész vidéken ez jelenség....
Ez csak ugy eszembe jutott most ezekért a szavakért tisztelt portfolio lehet kitilt de csak az igazságot irtam le Tiltsanak mit bánom én megleszek forum nélkül is ugyis ritkán irok már!
Törölt felhasználó 2009. 02. 27. 08:03
Előzmény: #24  exley
Ma van itt mamám .....
az a helyzet mesélte hogy vidéken 3 om kissebségi fiatalember be akart kéreckedni vasért.... meg szétnézni..... terorizálják szegényt remélem nem lesz baj :(
Ezek az állapotok egyre jobban jelentkeznek....
Ez a forum se azt a cimet viseli ami igazán
exley 2009. 02. 26. 13:06
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
'56-ban ők bujtaták a gyuféék faterkáit, legalább van betyár becsületük.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:04
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Nagy a jó lét
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:02
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Erre mondok egy példát,illetve a furcsa rasszizmusról:
3 éve a hir tv-n nyilatkozott egy ckök Hajdu bihari kisebbségi atyafi:véleménye szerint nem a magyarokkal vagy a cigányokkal van a baj,hanem a Xy kézben lévő médiával és a rendkivűl hatékony háttérmunkával,ahogyan egy erősebb rassz felhasználja akár a cigányságot is a maga érdekeinek érvényesitésére,kihasználja ezt a helyzetet.

Ez a cigány ember rasszistának lett titulálva és azonnali lemondásra kényszeritették,lemondott,azóta sem hallani mi hová tűnt?
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:02
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
ez a céljuk
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 13:01
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Na,másodszor is törölték....
ujonc 2009. 02. 26. 13:00
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
No, ha lehet beszélni, akkor beszéljünk. Miért tabu a téma? Szerintem azért, hogy a hamu alatt izzon a parázs. Feszítsük túl a húrt! Amikor az elpattan, majd jön a haddelhad. Minnél késöbb annál nagyobb lesz. Majd jól egymásnak esünk (vajon kinek érdeke ez?) és ritkitjuk egymás sorait. Miután elvégeztük a piszkos munkát, mind a két fél észreveszi, mennyire kevesen maradtunk. Na ekkor jöhet a betelepítés! Jönnek az új honfoglalók. Hogy kicsoda? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Egy kis segítség: A jövő évszázad nagy üzlete a tiszta ivóvíz lesz. A bábúk mestere már előre gondolkodik.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:48
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
pedig mindenki meg fogja szívni.

a lecsúszott, a volt rendszerben segédmunkás szerepbe kéyszerített réteg egyre nehezebb körülmények között fog élni, csökkeni fog a munkaválallók száma, nőni fog a bűnözés. és eljön az az idő, amikor már a 2. kerület sem lesz ezektől a problémáktól mentes.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:48
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
de még ha lenne is, a moderálás ugye azt jelenti, hogy nem teljes témát törlök egy rossz szóért, hanem csak azt egy szót vagy hsz-t.

a romakérdésről igenis kell beszélni. az ő érdekükben is és mindannyiunkéban. a Tiétekben is. ez közös probléma.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:46
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Ami igaz, az igaz. Tudni kell, hogy én elfogult vagyok. Négy évig éltem mellettük, nap mint nap, sőt egy kicsit meg is tanultam a lovári nyelvet. Ui. volt egy kis boltom. De ahogy ők odaszoktak, elzavarták a vevőimet, széttörték a brendezést, az ablakokat, mindent. Nem tűrték el azt, aki nem roma. Egyszer tanúja voltam egy beszélgetésnek, hogy "Elmentem a segélyért de nem adta oda az a k.cs.g önkormányzat!" Megkérdeztem, miért, és azt mondták, hogy az önkormányzathoz nem érkezett meg még a pénz. Erre tudod mit mondott? "Nem fizette be az adót a magyar?"

Erről jut eszembe, tudtad, hogy mit jelent a "roma" szó lováriul? Embert. És ők ezt csak saját magukra értik, Kérdeztem tőlük, hogy hogy hívják akkor azt aki nem roma, hát úgy, h "paraszt"...
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:45
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Nem szabad beszélni róla !
Sem itt, sem a rendőrségnél, sem a politikai szinten, sem máshol. Tabu !
Közben pedig ülünk egy "időzített bombán", amiről nem tudhatjuk, mikor robban.
"Sruccpolitika".
Aki meg mer szólalni az ügyben, pillanatokon belül "fejbe vágják". De miért ???
Érdekes világban élünk ...
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:43
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
én láttam már olyat, hogy etikumi pecsenye, és olyat is hogy roma pecsenye.

Remélem a drága kitiltóra népes szomszádség jut.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:43
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
T. Portfolio!

Ha ugyanezt a témát mondjuk Ferge Zsuzsa hozta volna fel itt, akkor is szó nélkül törlik??

a vélemény- és szólásszabadságnak Magyarországon és minden fejlett demokráciában csak mások jogai szabnak gátat. Az inkriminált topikban ilyen - mások jogsérelme - nem volt.
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:39
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Na mindenkinek a legjobbakat !
most megyek sziasztok! ( a lényeg hogy az emberek beszéljék meg a dolgokat csak a problémát akartam felvetni sikerült igaz nem sokáig hagyták)
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:38
"Sok választás nem lesz külföldre települök "-igazán nem értelek -hisz már ott/itt/ vagy ez már nem mo.-ág vagy tévedek?
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:37
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
nem akarok itt litániákat irni nem is tehetem már megrovásban részesitettek....
csak a problémát vetetttem fel remélem az alapvetö dolgokkal sok ember tisztába van
ugyse ettöl a topictol fognak a dolgok megváltozni.....
zotya32 2009. 02. 26. 12:36
a roma népességrobbanás topikra gondolsz?
hiába hallgattatják el az ilyen hangokat, 20-30 év múlva majd koppan aki nyugdíjba szeretne menni, mert nem lesz aki fizesse, megtermelje az ő nyugdíját... 8 millió roma országa leszünk évtizedek múlva, hurrá....
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:36
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Majd eljövé az Armageddon, és akkor már csak a Jahve testvérek tőzsdéznek tovább, kánaánszigeten...
gbaker 2009. 02. 26. 12:36
NINCS VÁLSÁG
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:34
".... jehova! jehova! jehova! ..."
:)
Nos ki veti rám az első KOVet?
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:34
Sok embert érdekelnek ezek a dolgok... Don't give up!

gbaker 2009. 02. 26. 12:34
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:32
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
ez az ország ugyis belepusztul a "mocskába"...
Sok választás nem lesz külföldre települök
Törölt felhasználó 2009. 02. 26. 12:31
nem irok már gyerek semmit se...moderálást kaptam törölnek ha irok kezdeményezek hasonlokat...
félelmetes a helyzet csak ennyit tudok mondani pedig nem voltam rasszista egyáltalán csak az alapvetö problémára hivtam fel a figyelmet és humánusan akartam megoldási javaslatokat igazságosságot javasolni
De ugy látszik ezt nem szabad magyarországon félelmetes a helyzet de feladom nem kinlodok vele felesleges...

Topik gazda

nagyproli
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek