Gyurikám én nagyon tisztellek a kitartásodért. Egyébként magamat is nagyon tisztelem, mert én is k.rva kitartó vagyok. De ez a Hajrá Opus! mantra mindig lecsorgást hozott. :)
Miért ne rendelkezhetne? Az árfolyam meg annyi amennyi. A darabszám nem változik. Én is átköthetem a pakkomat az aktuális árfolyamon akár ma is, ha arra szottyan kedvem.
Miért gondoljuk olyan fixen, hogy az tényleges vêtel volt és nem átkötés? Másfelől meg volt már pár ilyen megapakk korábban is és mégis itt tart az árfolyam...
Ajka abba lesz hagyva, ha emelkedünk és ez tartós lesz. Egyetértek azzal, hogy aki nem írja adja el. De egyszerűbb ide sírni. Én pl veszek még. Céláram év végéig 1000 Ft felett..Ez magánvélemény volt. Befektetésre nem ajánlott. Hajrá OPUS!!
:) Popeye pepitában. Mindkettő ugyanúgy hülyeséggel tömi a népet, rosszat akar neki. Csak mivel a csődkivezetéses szöveg foglalt volt már, ezért Sötét Péter a fellll dumát nyomatja. A Piac pedig mindkettejükre rácáfol. Bohócok mindig is lesznek. De a baj az, hogy ettől még mi, értelmes többség nem fogunk gazdagodni...
NEW OPUS GLOBAL