Mert ebben ami le lett írva benne lehet az is, hogy 30as évekkel én azt várom, ők erőszakosan eltűnnek. Ez vagy így van, vagy nem.
De erre írtam a megítélés ez ügyben nagyon kemény, ezzel nem is lenne gond ! (mikor elküldtem én tudtam tiltás lesz érte), ha a magyar oldalról is ez a VÉDELEM menne az jó lenne, de sajnos nem várható.
Tehát míg zsidó témában a ráutaló magatartás, akár csak halványan is, eltiltást ér, magyar oldalról kőkemény tényleges írás sem, ott bármit lehet bármilyen gyalázás.
Ezért irtam példának kopejka értekezését a több százezer fideszes magyarral való leszámolásról, majd az én tiltásomat mikor ezt számonkérem, mert minden benne van.
DE a LÉNYEG: sok keresztény- vagy sziplán magyar ellenes beírás van és volt és lesz, ahol ha kicseréljuk a magyar szót zsidóra AZONNALI eltitlás, de így meghagyva viszont semmi.
Ahogy a kinti való világban. Kint ez ellen kell küzdni, itthon sikerrel (bár még mindig rossz a helyzet, de jobb mint nyugaton), itt a fórumon nem. Értelmetlen.
De isméltem még mindig korrektebb lett sokkal a moderáció, mint bármikor korábban.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)