Nem hiszem,hogy volt részemről adjonisten,egyszerűen tény,hogy egyoldalúan nézel,néztek dolgokat!
A teljesség mellőzésével,néhány példa!
linklinklinklinklinklinklinklinklink
Ezt Gyurcsány csinálta! :link
Látod látod, már megint ennyire hülyék voltunk, "félreértelmeztük"! :-)))
Hiába no, mélybelvárosinak kell ahhoz lenni, hogy ne legyen hülye az ember - persze csak píszídemokrattikussan ám!
Cserelni nem is. Csak regen ketszeresen elottuk jartunk most meg csak 25% al.Lengyelekkel te se csereltel volna anno 20 eve most meg lehet szivesen.
A szamok kicsit azert objektivebbek mint az ilyen kijelentesek hogy ki cserelne kivel. Tegyel be egy v4 ek gdp per fo abrat az elmult 15 evbol es meglatod mirol beszelek. Es ez se szocik vedes. Sose vedtem oket. Csak en nem latok semmi valtozast.A fidesz evi 1200 milliard forint plusz forassal gazdalkodik ( manyup befizetes illetve EU prnz novekmrny 2010 hez kepest ). Ehhez kepest allamhaztaetasi hiany es gazdasagi novekedes teren is gyenge kettesre all. En ennyit mondtam.Nem a fidesz kormanyzas minosege a kulonbseg a szocikhoz kepest hanem a gazdasagi kornyezet valtozasa.Es en csak kovetkezetes vagyok. Ami anno gyenge volt az nalam most is gyenge. Ha voros szalag van rajta ha narancssarga ha kek vagy amit akarsz.
"Kaptad meg kedvesen egy hozzászóláson belül. :) Ez ők. megmondják tutit. :)
Nem is értem miért nem kér belőlük senki. :)"
Ebből, hogy jön ki a "ti" és a "mi"?
Törölt felhasználó2017. 05. 09. 14:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
"ti baromi nyitott felvilágosult szakértő értelmes ellenzéki
mi sötét bunkó fideszes
Megfelel ? :)
Bakker !"
Azt elképzelhetetlennek tartod hogy az embereknek területenként más lehet a tapasztalatuk?
Csak egy példa. Van ahol még ebben az évben is nő a munkanélküliség.
link
Próbáltam az ok okozat összefüggést elmagyarázni.
Már csak azt nem értem (valójában értem), miért az én hozzászólásomat ragadtad ki, is miért nem hegyesi kollégáéval példálóztál, hiszen időrendben az volt előbb.
"szdsz vidéket elavultnak tartotta" - netán modern?
"momentumosok közül is egyesek" - tudnál linkelni? én még nem olvastam ilyenről. És ne a szatírát, meg mások véleményét.
Én mondjuk nem vagyok ballibes, de kíváncsi lennék az elragadó véleményekre is.
Úgy lenne korrekt részedről, ha hegyesi kolléga hozzászólását is idéznéd(ez volt az adjonisten), hiszen én csak hasonló stílusban reagáltam(ez volt a fogadjisten). Remélem most már érthető!
A korrektség túl nagy elvárás lenne egy totyik gazda részéről?
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)