Topikgazda: bpmcwap 2007. 12. 07. 14:30

Napvilágot látott a Fidesz programja  

Ugrás a cikkhez
Navracsics Tibor vezetésével egy éves munkát követően szombaton mutatja be a Fidesz az Erős MAgyarország programját, azonban a részleteket az Index már most közzétette. Mindebből a gazdaságpolitikára vonatkozó részeket emeltük ki.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=91192
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 12. 08. 09:04
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Úgy tudom férfi vagyok. Ezt már számtalanul bebizonyítottam... :-) Menekülj a szektásoktól Malévka, átmossák a bucidat.
Törölt felhasználó 2007. 12. 08. 07:34
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
buxer-
Te apró piroska pártjába tartozol?
az olyan snassz
azt hittem férfi vagy
Törölt felhasználó 2007. 12. 08. 01:17
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Lesz majd nyűszítés a szektásoknál a választások után. Remek évek jönnek. Malév Te fiszővös lettél? Ne csináld ezt, komoly nicknek hittelek.
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 23:11
Előzmény: #52  Törölt felhasználó
:))

Elfelejtettél meghívni a blogodba. Még kijavíthatod ezt a hibát...:)

Mellesleg okos emberek mondták, hogy nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást...
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 22:41
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
Én igen. Nem is rosszul. Hát te?
1 % népszerűtlenség mérhető?
Keress más munkát.
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:57
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
te kedves -gondolatjelekközészorított- dlph
Hát még élsz?
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:27
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
az álügyvédnek szólt, tudja ő
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:26
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
te egy szánalomtenger vagy
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:25
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
olvasd el mit írtál róla
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:18
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
malév

Miért is?
tomcat1 2007. 12. 07. 21:15
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Van benne valami, hogy Viktor nem elég tökös. De ez a hiba ferikénk mellett eltörpúl. Bár az ember mindig a szeretteit szapulja :(
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:12
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
konki,
tudod a Morvai Krisztina
tartozol neki egy bocsánatkéréssel
nem is értem mit akarsz addig itt
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 21:09
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
de azért a Feri nagy programjárol se feledkezünk meg azért!

dübörög a gazdaság (ma már tudjuk hogy nem 1% alatti GDP)
reformok (pénzbeszedés)

ezek mind jo programok csak nem nekünk! :)))
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:58
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Köszike!
Ezt dícséretnek veszem..:)
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:54
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
konki

tablettás fijúú:))

biopon vagy ultra??

idehabzol tesó

jól nyomod, igazi kis diktatra helyszíni tudósítóvá cseperedsz

jövőre hol nyomod? 168 óra , ATV ?
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:48
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Ami a topikcímben szereplő témát illeti, mindenki által kedvelt értékteremtő kobzosotok (szerény személyem) már egy korábbi topicban felvetette, hogy a program ismételt kitűnő példája annak, hogyan lehet a paci hímvesszejét belengetve arra ösztökélni szeretett híveinket, hogy immáron sokadszorra mély áhítattal szemléljék lemeztelenített hátsó felünket, miközben mi jót röhögünk a sok hülyén, akik mint kutya a kidobott cupákot ismét simára fogják azt tisztítani.

Vagyis nesze semmi fogd meg jól...
Knight Tyris 2007. 12. 07. 20:46
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
Egye fene a mondat első felét aláírom, hogy egy fontos alkotóelem, de azért nem minden. :o)

De egy "Putyint" nem szeretnék Magyarországra...
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:20
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Navracsics meg ott szerepelt le nálam mikor meghúzta magát a MTV székházban,minthogy kiállt volna és áttvete volna a peticiot és Túró rudit félreállitva saját maga olvasta volna be!

ott akkor élete nagy lehetöségét szalasztotta el!
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:17
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
A fidesz meg nem probálkozik elégé!

egy ilyen FEri féle fazont ennyi hibával már rég kispadra lehetett volna ültetni!

minden rosszban van valami jó!
megtudtuk legalább hogy Viktor nem tud ugy küzdeni mint ahogy kellene!

de mit is várjuk hisz a Kisgazdákkal is leszerepeltek pont e véget!
nem lépet fel Torgyán Úr ellen akkor ott és emiatt elvesztette a választásokat akkor!
ha kicsit határozotabb lenne vagy odacsapna az asztaltra hogy héééé hello álljon meg a menet vagy valami hasonlo akkor nem szenvednének a népek tovább és a gyermekeinknek talán nem lenne olyan rossz jövöjük mint most!
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 20:13
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
na akkor egyszerübben!

a hitelkártya az legyen hitelkártya!

Széchenyiröl meg könytvtárat meg mást nevezenek el! :)))

BP csak tözsdecápák?
PF otp topik?
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 19:53
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
buxer-

az orosz tőzsde szárnyal
költségvetés szufficites, dől a lé
addóságukat a kelleténél előbb fizetik vissza
ez nálunk is így lenne?
ezt nem is tudtam
ferkó az imperializmusra mért magyar csapás
"nem szeretnék most az imperialisták bőrében lenni"
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 19:44
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Lovag kérdése jó. Munkából fakad a jólét. ___ moko, csak ovatasan, Gyurcsány a magyarok Putyinja...
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 19:24
Előzmény: #33  tomcat1
nagyon rossz a megközelítés ezzel a szeretem nem szeretemmel
ilyen nincs
biznissz van
aktuálisan
a többi duma
tomcat1 2007. 12. 07. 19:19
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Sajnos részben igazad van a kelettel+ a nyugattal kapcsolatban, hogy nem szeretik őt. Ennek ellenére már ő is volt poziban :) És türhető volt valjuk be. Legalábbis nem kritikán aluli/szerintem/

Amúgy viktorka kijelentései, ha sokan /pl orosz medve+ jp morgan bácsik/ nem is kedvelik, de többnyire igaza van. Persze üres hassal nehéz zászlót lengetni.
Viszont alamizsnából/júdáspénzből se nyugodt az ember álma nemde?
Amúgy tényleg helytelen rosszba lenni velük, jóba kell velük lenni, de előtte kell a respekt. Ami sajnos most nem sok van...
moko 2007. 12. 07. 19:17
Ha 2010-ben a FIDESZ elindít 176 tehenet emblémás poloba akkor is lenyomják El.Qro bandáját.
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 19:16
" Putyin úr nem adna gázt"
ne viccelj buxer-
itt handlézik a gázzal egész európában
vagy Pannon Energy vagy genesis
válassszzzon
nyugodj meg még ajándékot is ad majd a gáz mellé
Knight Tyris 2007. 12. 07. 19:15
Te Buxi, azt áruld már el nekem, hogy miből lesz a jólét, ne csak azt írd, hogy miből nem. :o)
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 17:53
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Sima ügy, nem kockáztatják meg a családok a törpét. Putyin úr nem adna gázt, a nyugat meg pénzt. A Kicsi Matgab lengetheti a karját, abból nem lesz jólét meg karácsonyi vásárolgatás... Nem hulék a szavazok, egy ilyen Fekete Páko, Matolcyi, Simicska "blöff-tervre" nem szavaznak.
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 17:42
Előzmény: #27  matgab
Ezzel a "fair play kártyák vannak...Meg piros lapok"-kal az az egybaj van, hogy ebben az országban két féle ember él: az egyenlők és az egyenlőbbek. Az egyenlők adjanak és kérjenek számlát még a 100.000-Ft-ot meghaladó vásárlásaikról is, az egyenlőbbek meg havi több százezer forintot számolhatnak el költségként, akár úgy is, hogy elszámolja a pestre utazgatás költségeit napi szinten + a lakásbérlet díját is. A leg szebb az egészben az, hogy amikor megkérdezik őket akkor abban pártállástól függetlenül egyetértenek, hogy ez engem mint egyenlőt nem zavar. A másik amiben egyetértenek a saját fizetésük emelésének a megszavazása, de a bérkiáramlás ne növekedjen, ezért a versenyszféra kéretik hogy fogja vissza magát és ne emelje a bolti alkalmazottak bérét nettó 75.000 fölé.
matgab 2007. 12. 07. 16:56
Előzmény: #21  bpmcwap
bp, most fair play kártyák vannak...Meg piros lapok...
matgab 2007. 12. 07. 16:54
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
koi, dehát Széchenyi írta a Hitelt, vagy nemde...?:)
matgab 2007. 12. 07. 16:53
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
buxer, kihagytad a mondatodból a börtönben szót a marad elől...
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 07. 16:53
Előzmény: #14  matgab
kedves matgab, csendes HSZét felhasználva... azért nézzünk már tükörbe csessze meg.... ha mindig kikerüljük a kutyaxart attól az még nem tünik el az uccáró... attól még kutyaxar marad és a sok sok kutyaxar már nem csak azt jellemzi aki oda xaratta a kutyáját hanem már mindenkit aki a kutyaxart kerülgeti, belelép, vagy csak csendben halkan eltakaritja, ne adj isten még meg is kostolja.... sokan vannak olyanok is........ a kutyaxar országa vagyun, de mit az atya mondott az adventi koszoru felszentelésekor sem egyszerü kétezerhétben egy eu tagállamban..... :(
Törölt felhasználó 2007. 12. 07. 16:50
Szia Buxer!
Erre azért énnem fogadnék.......
Ha Fideszben egy új irány alakul ki -mondjuk az ex miniszterelnök nélkül-, és ennél a programnál egy jobbat tudnak felmutatni, abban a pillanatban bukik!!!
Mint tudjuk, a választásokat a "hezitálók" és a valódi "függetlenek" voksai döntik el. Fenti esetben nem kétséges, mi lesz a döntésük.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 07. 16:48
Én olyat hallotam, hogy már keresteti az ifjuság forrását és egész 3014ig fog uralkodni éspiramist épittet öszödön... olyat ami az ürből is látszik majd.... ;)
:DDD
bpmcwap
bpmcwap 2007. 12. 07. 16:46
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
ööööö...izé.... azé olvassunk utánna kicsit jobban Széchenyi-nek is... ő sem volt szent... ezzel persze nem akarom megkérdőjelezni a körülötte lebegő tiszteletedet! A Széchenyi kártyáról pedig csak annyit hogy nagyon sok kiscégen segitett és lenditette meg... ezt első kézből tudom... Jelenleg még FerencJózyef kártya sincs vagy legalább Lenin kártya... sőt... olyan Sztálin kártya van csak nincs kiadva.... ha érted....
A fidesz legalább valahogy probálkozik és nem feltétlenül kicsinálni akar... nekem csak ez jön le... ettől függetlenül még ezzel együtt sem látom az élhető alternativát de legalább elindul valamerre... tapogatozzanak még egy kicsit... csak mondjuk annál a faoszlopokra épitett palotánál kellene kezdeni.... tul sokan vannak.... mit kormánynegyed vaze.... aki nem fér el a parlamentbe-az összes minisztériumot ideértve annak nics létjgosultsága.... tul nagy az aparátus!Tul magas a juttatásaik.... Tul sokat mutyiznak el....
na de részemről ennyi

Topik gazda

bpmcwap
bpmcwap
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek