Érzem,hogy billegsz nem is baj.. De észre se vesszűk már le is nyúlták a javát a MIGRÁNSOKNAK!! Kérem minden pénz kérdése!!lássuk már be!!! -Miért nem állnak ÖSSZE KIFOGYOTT A KASSZA!! Kérem még SOROS ALAPÍTVÁNY ALÓL IS KILOPJÁK A PÉNZT(bocsánat embertömeget) kéz kezet mos
Ne haragudj..de eddig csak Viktorról és pár miniszterről derült ki, hogy Soros ösztöndíjas , "aktivista" volt..miért nem mentek a háza elé tüntetni?..a szocik legalább elzavarták Ferit
Recseg-ropog a NER: . “Bíróság: Handó Tünde visszaélt a hatalmával . Az OBH elnöke nem akarta kinevezni az egyik bírót, hiába végzett első helyen az álláspályázaton, a bíróság szerint egyértelműen jogsértő módon járt el.” . https://index.hu/belfold/2018/03/26/hando_visszaeles_itelet/
Mit magyarazok amugy bele? Beadtam egy linket. Egy budos szot nem irtam hozza mert azt mondanad kiforgaton a mondandojat. Szoval ott van tomoren egyben az egesz. Hasonlitgasd az allitolagos ENSZ javaslathoz mik a kozos pontok.
Ne ne VÁLOGATÁS TÁRGYÁT SOHA NEM ADJÁK MEG!!! EGYÜTT AZ EGÉSZ NEM!! Hogy is az Englisek elmentek repülővel ott valamelyik Migráns Fővárosba Persze ott dekkoltak a JÓ EMBEREK Mit csinált az angol,magas képzettségüeket HAZAVÍTTE!! Na erre mondják ídőbe jó helyen!! Téged téged feltudlak használni!!! -Telefon a fejesekhez, oda a reülőtére TOBORZTÁK össze már hozta is haza!!! Bizony erre volt na meg van is perecedens
Mar velem is kezded. TE alitottad hogy Soros aktivista vagyok. Azt mondta azert mert latszik egybol ugrok minden ilyen temara signalal. Ezt a Soros topikodban irtad. Utana neztem es be is irtam hogy pont egy honappal azelott irtam utoljara a topikodba mig te tobb tucat komentnel jartal csak ott ebben a temaban de mashol is csak ezeket a cikkeket masolod. De en vagyok az aktivista ja. Nem vagyok nem voltam semmilyen Soros aktivista. Fideszes az igen meg 2002 utan par evig videken. Es Fidesz szabazo egeszen 2010-ig. Ezt vallalom mert ez igaz.
HDMV után tegnap Érpatakon is elhajtottak egy majmócát... 70%-os részvétel....talán megjött az emberek kedve a választáshoz??..akkor pedig kakukk lesz a fidesznek:)) https://www.youtube.com/watch?v=V56dR4bzglg
Amióta kiderült, hogy Orbánék csak tavaly 1300 muszlim migránst befogadtak, a Fideszesek sorra puffogtatják azokat, amiket Soros leírt a Soros-tervnek hazudott ominózus cikkében. Vicces.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül