Ennyit Orbánék hazudozásairól... . “Az Eurostat adatai szerint 2015 és 2017 között Magyarországon nőtt a legnagyobb mértékben – 113 százalékkal – az Európai Unión kívülről érkezőknek adott tartózkodási engedélyek száma...” . https://index.hu/belfold/2019/05/22/kozel_megharomszorozodott_a_vendegmunkasok_szama_magyarorszagon/ . Kedves Fidesz hívek, meddig hagyjátok, hogy ennyire hülyének nézzenek titeket?
Minden választás a demokrácia ünnepe. Legalábbis olyan országokban, ahol nem csak formális a demokrácia. Berobbant a listát állító pártok közé az EMNP és a TPM! (Egységes magyar nemzeti néppárt, Tea párt Magyarország) Ezekről sose hallottam, valószínűleg a hatalom most célszerűnek tartja e két párt zavarórepülését.
Indíthatunk, de szerintem az EP választásnak nincs akkora tétje, hogy ez annyira érdekes legyen. Mondjuk erőfelmérésnek a lehető legjobb, az tény. . (napokig nem voltam fórum közelben, azért reagáltam ilyen későn és az az igazság, hogy mostanában ritkán is leszek)
pny! Indtasz megint tippversenyt a soros választásról? Hadd verjem a te topikoddal és excel-tábláddal a csalánt! Nemsokára új KGBélákat választunk az eu parlamentjébe és várhatóan a Brüsszel ellenes fidesz-kdnp-lungodrom pártkoalíció küldi a legtöbb képviselőt az EP-be.
Ennyit Orbánék bevándorlásellenességéről, meg a focira elszórt 1000 mrd-ról (oktatás és eü. helyett): . "Nem véletlenül rémült meg ezektől a számoktól az MLSZ-elnök Csányi . Amióta a Fidesz tolja a focit, kevesebb lett az NB I.-ben a fiatal és több a külföldi. . …a profi labdarúgásra és a minőségi utánpótlásra vonatkozó legfontosabb mutatókban egyáltalán nem lehet javulásról beszélni 2010-hez képest. sőt elég látványosan romlott a helyzet. Akár a fiataloknak jutó játékperceket, akár a külföldi játékosok arányát nézzük, úgy tűnik, hogy teljesen feleslegesen öltek bele a magyar futballba nemzetstratégiai alapon lassan ezer milliárd forinthoz közelítő állami támogatást..." . https://index.hu/sport/futball/2019/05/10/csanyi_sandor_mlsz_magyar_futball_fiatalok_utanpotlasneveles/
Hát persze, hogy nem lehet független a bíró az ÁLLAMTÓL (=társadalom, nemzet ebben a kapcsolódásban), hiszen azt képviseli, annak törvényei szerint és nevében ítélkezik. Csakhogy az állam nem egyenlő a kormánnyal és pláne nem egyenlő egyetlen párrtal, a Fidesszel. A Fideszesek ezt folyton keverik...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül