Mivel Magyarországon hazai multik – nemzetközileg is kivételes módon – gyakorlatilag nem léteznek, a nagyvállalati szektorba áramló uniós pénzek 66 százalékban külföldi székhelyű cégeket gyarapítottak.
https://444.hu/2018/06/08/levelezik-a-ner-ertelmiseg-anyad-mit-szolna-ha-az-ovet-tenned-ki-mocskos-pioca-kurvara-vigyazz-magadra Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt. Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz.Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben.Drop dead!Lovas István
ezt már az a másik szutykos(a zsolti) is megcsettinti..
ezen nem volt mit átgondolni, nagyon penetránsan kaptuk arcba a szart az elmúlt években. onnan tőletek ez nyilván nem látszik. van egy san diegoi volt kolléganőm, elég fideszes szegény, mondjuk sose volt egy nagy kaliber. onnan úgy látja, hogy viktor a faszagyerek. úgyhogy no para, nem vagy egyedül a téveszméddel.
na ne mondd, van erre valami adatod? én úgy látom, hogy havercégek fednek le komplett olyan bizniszeket mint a napenergia, kastélyturizmus stb. és kazalszámra stoppolják a pénzeket rá maguknak
Itt van pl. Ágikánk! Szülőkorú nő. Nemhogy szülne 3-4-5 gyereket,mint ahogyan az egy jó magyar anyától elvárható lenne,hanem kimegy és onnan osztja az észt...
"elég volt és betelt a pohár": ennek tükrében eléggé érdekes,hogy mennyire tolod a polidilit a pf.-en.... (hogy a tájélozottságodról ne is beszéljek!). Nekem úgy tűnik, hogy csak félig van tele v. félig üres az a pohár. Bár a fél (50-50%) is inkább olyan 2/3-os..
Államformánk a nép kívánságára Kommunista Királyság lesz, természetesen nem leszünk tagjai a NYEU-nak (Nyugat-Európai Unió), lesz egy saját autonóm területünk Romanisztán néven. - További részletek Spiró György 2009-ben íródott "Feleségverseny" c. regényében. :)
Ha rajtam múlna, sokkal szigorúbb lennék. Én csak azokat engedném szavazni, akik a választást megelőző fél évben nyilatkoztak arról, hogy megismerték és megértették a választási szabályokat, annak menetével és feltételeivel tisztában vannak, és erről sikeres vizsgát tettek. Aki teljesítette a vizsgát (ami lehet akár egy egyszerű kérdőív), csak az jelölhet képviselőt, és vehet részt a szavazáson. Voltam többször választási bizottság tagja, nagyon sokan még az alap dolgokkal sincsenek tisztában: pl. nem csak arra lehet szavazni, akit reklámoznak és akinek a képével ki van plakátolva a település; a pártok által kiküldött minta szavazólapot nem dobunk urnába mert érvénytelen szavazatnak számít; a szavazólapon csak egy politikai szervezetet szabad bejelölni; nem arra kell szavazni, hogy ki ne kerüljön be az országgyűlésbe, hanem arra, akiről szeretnénk, hogy bekerülne stb. A szavazást pedig mindenkinek megengedném, aki rendelkezik magyar állampolgársággal és nyilatkozott illetve sikeresen vizsgát tett.
Én sem a kormányra fogom teljes mértékben, de az a megosztottság, gyűlöletkeltés, ami Magyarországon folyik, még azokat is emigrálásra késztet, akiknek alapvetően nem a bérszínvonallal lenne problémája. Én pl. ehhez a csoporthoz tartozom, volt és van véleményem a politikáról és mivel nem tudok olyat mondani, amit mindenki hallani akar, akkor valamelyik oldal páros lábban száll az emberbe, de még ez is hagyján. Te is tudod ha Nyugat-Európában élsz, hogy emberszámba vesznek, általában mindenki kedves, segítőkész és ha más a véleményed, meghallgatnak és nem kezdenek el sértegetni mert mást gondolsz egyes közéleti dologról.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül