Amirő te beszélsz- a javak egyenlő elosztása- azt egyedül Izrael államának sikerült megvalósítania az 1960-as évek kibucai által, Ez volt az alapja a mai modern Izraelnek. És jó alapja. Azért abban megegyezhetünk, hogy inkább most éljünk mint Rákosi elvtárs korában.
Választást pártok szoktak nyerni. Én mint szavazó akkor nyerek, ha az a párt akire szavaztam teljesíti a választási igéreteit, és nekem megfelelően dolgozik akár kormányon, akár ellenzékben. Ilyen pártot én most nem ismerek. Vagy ez itt már nem így működik? Fő a harc és a nyerés.
Megjöttél cumi:)) Amúgy igaza van, akik nem itt élnek, fizetnek adót, ne szavazzanak. Amint nem a fideszre szavaznának orbàncnak se lenne fontos ez a szavazási kérdés!
Szóval folytatódik a vidék és a szegények lebunkózása. Már számtalanszor megismételték itt a fórumon is: így nem fogtok választásokat nyerni a jövöben se.
junior Bush 2000-ben 300 (azaz háromszáz) szavazattal "kapott" többet Floridában, mint a kihívója, Al Gore... ezzel megnyerte az országos "választás"-t is. :)) Floridában egyébként 2000-ben G.W. Bush hivatalban lévő elnök öccse volt a kormányzó...
Ilyen játék ez a csodálatos demokrácia a korlátlan lehetőségek birodalmában...:))
Persze tény, hogy olyan választási rendszer van, amely olyan dolgok felé kényszeríti az aktuális legnagyobb párton túli pártokat, amelybe esetleg nem akarnak belemenni. Kényszer-megállapodások, kényszer-házasságok, támogatásról való kényszerű lemondás... stb.
Amikor kérdezték itt, hogy kire szavaztam, és leírtam, hogy az LMP-re, akkor is az volt a válasz, hogy a Fideszre szavaztam. Kunhalmi, Karácsony is azt mondta, hogy aki nem az MSZP-re szavaz, az a Fideszre szavaz, Vona azt mondta, hogy aki nem a Jobbikra szavaz, az a Fideszre szavaz, most meg az van, hogy aki nem megy el szavazni mert az egész politikai osztályból elege van, az a Fideszre szavaz. Ez Magyarország kérem szépen, rúgjunk bele a másikba jó nagyot, skatulyázzuk be, ha nem ért egyet, akkor soroljuk be valamelyik politikai tömbbe és hülyézzük le. Emigráltam, a magyar állampolgárságomról is lemondok, ami azért nem egyszerű, kérek egy kis türelmet és nem is zavarok tovább. Sajnos azt a hibát követték el a dédszüleim, hogy a háború után Nyugat-Európából elvándoroltak és Magyarországon telepedtek le, de még szerencse, hogy ezt most korrigálhatom...
Minthogy a külföldön élőknek sem engedném, hogy szavazzanak, csak azoknak akik Mo-n fizetnek adót. Ugyanis ők élnek együtt a rendszerrel, jogtalannak tartom, hogy aki nem Mo-n él az beleszólhasson.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül