Szerintem meg nem, vannak itt minden oldalról szerintem, és ez nem baj. A mateknak ehhez semmi köze nincs. Véleménye mindenkinek lehet szerintem, bár elnézve néhány hozzászólást lejjebb, nem mindenki így gondolja.
Közel 2,8 millió embernek ez kevés volt. Ebbe most bele kel törődni. Mondom,én meggyőzhető vagyok de nem azzal hogy milliós csalás volt és majd elszámoltatunk.Ez kevés!
Sehol nem írtam, hogy hazafi vagyok. Igaz, egy ideje inkább csak befektetési célpontként tekintek Magyarországra. Ennek megvan a története, hadd ne ismertessem. Majd talán egy sör mellett egyszer. Legyen elég annyi, hogy régen mikroszinten politikával foglalkoztam Magyarországon és hatalmasat csalódtam a magyar emberekben, azóta a tőkepiacok jobban érdekelnek. A magyar politikát azért még figyelemmel kísérem, véleményem van róla, de ennyi.
Azt nem tudom,mint azt sem hogy most volt-e. Mondják ezt is azt is. De ilyen ellenźéket aki azt se tudja hogy ki kivel van,a szélső jobb pártból ballos lesz stb....kinek kell.Majd elszámoltatunk!Azért ennél több kell. Én meggyőzhető vagyok de ez így kevés
Persze a gazdasági összeomlás is rendszerváltást okoz, de ezt azért jó lenne elkerülni, mert elég fájdalmas. És jó lenne az elszámoltatást se elfelejteni.
1, Semmi közöd nincs hozzá. Magyar állampolgár is vagyok (mivel ott születtem), és amíg oda is fizetek adót és a család ott él, addig hadd legyen nekem is véleményem. . 2, Nem osztom az észt, válaszoltam egy kérdésre. . 3, Azt csinál az ellenzék, amit akar felőlem, nem függök politikai formációktól. Ellenben nagyon szeretném ha mint hitelező, aki kölcsönadta a magyar államnak a pénzét, megkapnám azt a hozamot, amelynek visszafizetésére a magyar állam kötelezettséget vállalt. Tőkepiacokon kereskedem és nem örülnék neki ha elúszna a befektetésem.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül