Olyan gondolataim vannak, hogy valaki kire szavaz az attól függ ki milyen lelki alkat. Aki templonba jár, hogy szavazhat másra mint a lelki pásztora?Meg sok ilyen hasonló. Jobb oldali nemzeti érzeletü vagyok, de nem radikális. Való világ 1. Majka vs Szabolcs meglepetésre Szabolcs gyözött....
Nem csodálkozom elfáradtál rendesen de még sok van a választásig gondolom mindenkinek írni és leoltani az embereket nem könnyű feladat de kitartó vagy erre büszke lehetsz magadra .
Természetesen követem a napi eseményeket, de nem kellett napi szinten politikai müsorokat, híreket bújnom, pláne bosszankodnom az elmúlt 8 évben. Elötte ez sajnos gyakori volt. Tehát nyugodtan telt a családra koncentrálva a két ciklus. Szóval egy két példát írhatnál.
"Már egy hete csak sírsz mind egy kurva" . Ez a stílus nem egy szakmai fórumra való. Ide érvek kellenének. Ha máshogy nem megy neked, inkább ne írj. Azt amiről írtál, otthon keresd.
És abból,hogy nem politizál miért következik belőle az nálad,hogy nem is követi a politikát?? Szerintem elfáradtál máról,ekkora hülyeségeket nem szoktál írni,pihend ki magad,holnap is lesz nap.Jó éjt! :)
Már egy hete csak sírsz mind egy kurva és próbálod bizonyítani hogy milyen tuti király ez a csipet - csapat ellenzék nyugodj meg . 😱 Csak szembesíteni akartalak milyen komoly és hiteles pártok vannak az ellenzék soraiban és hidd el tudom kire kell szavazni 😉
Úgy fél órával ezelőtt (és pár hozzászólással lejjebb) azt állítottad, hogy 8 éve nem politizálsz. Ha 8 éve nem tudod, mi zajlik, akkor nem lehet neked elmondani azt se, hogy mi az, ami ebből nem igaz. . Vagy hazudtál a lenti hozzászólásoddal?
" De egy enyhe, felső vezérlés nélküli elfogultság" . A baloldal alatt minden volt,csak nem enyhe az elfogultságuk az aktuális kormány mellett.Ezért írtam,hogy ebben semmi különbség nincs köztük,hiába próbálod úgy beállítani,hogy a "fidesz túltesz rajtuk".
Mindig is gyűlöltem a köztévét és mindig is igaz volt rá, hogy az uralkodó kormányhoz húz. VALAMENNYIRE. De egy enyhe, felső vezérlés nélküli elfogultság és a Fidesz abszolút kézi vezérelt, brutális, komcsi filmhíradókat megszégyenítő szintű és stílusú extrém hazugság propagandája egészen más kategória.
Jelezném,hogy a köztévé a baloldal alatt is pártcélokat látott el,köze nem volt akkor sem a "közszolgálathoz,közjóhoz". Biztos emlékszel még Gyárfásék Napkeltés ámokfutásaira...,azok bizony kőkemény baloldali propaganda műsorok voltak. Ebben ( is ) semmiben nem különböznek egymástól.
"Ezzek az ellenzéki pártok akarnak gyözni vicc kategoria nézd 444.hu ahogy mlp-s Vágo mondja hogy részeg a fleto es félig száraz a pogácsa" . Hát ha neked a legnagyobb gondod a száraz pogácsa, akkor úgy tűnik, te pogácsával megvehető szavazó vagy. Ebben az esetben nincs mit tenni: a Fidesz mindent visz. 100 Ft-os szavazók ellen nincsen orvosság. Ez viszont nem demokrácia.
"Már 8 éve nem politizálok, (nem volt rá szükség) tehát nem tudom ki gyülölködik." Javaslat: nézd, hallgasd 1 hétig a közmédiát. Tudod, azt amelyiket egyrészt mi fizetünk rettenetes mennyiségű pénzből, másrészt amelyiknek ezt a KÖZ-össéget, azaz az EMBEREKET kellene képviselnie pártcélok helyett. Aztán térjünk vissza arra, hogy ki gyűlölködik... Várom a válaszodat legkésőbb márc. 25-én.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül