Nyilván a szlovák diplomata levele is kamu... Meg Mészáros se lett hirtelen 100 mrd-os... Elios ügy sincs... és Hódmezővásárhelyen is a Fidesz nyert... De ha véletlenül mégis, akkor sincs összefüggés ezek között... Ugye?:)
érdekes egyébként ahova én szoktam menni havi szinten az ottani magyar ismerősök most először szavazni akarnak nem a fideszre természetesen sok jelentősége nincs, de azért mutatja, hogy a kiszes túllépett a határon
"Futótűzként terjed egy ausztriai magyar nyílt levele – amiben úgy lealázta Lázárt, hogy azt tanítani kéne" . Ezt maga az oldal szerzője írta.Az "egy ausztriai magyar nyilt levele" helyett,a szerző nyilt levele,vagy pénznyelő nyilt levele Lázárhoz lett volna a helyes.Szánalmas hangulatkeltő cikk.
Nem semmi, hogy Orbánéknak sikerült a külhoni magyarokat is ennyire feldühíteni a végtelenül primitív, hazug, uszító kijelentéseikkel. . Most már a külföldön élő magyarok is ellenség?
Ja, és a "bér csőkentés" helyesen: bércsökkentés (sikerült egyetlen kifejezésben 3 hibát is elkövetned, nem semmi, ez 2. osztályban is 1-es nyelvtanból). Legalább a "rezsicsökkentés" Fidesz szórólapokat tanultad volna meg helyesen, és akkor annyit tudtál volna, hogy egy szó...
Neked bizonyára, ha Fidesz bér kommentelő vagy:) . A béreket amúgy '90 óta nem az állam osztja, csak a közszférában. Újat mondtam neked? Nem semmi a tájékozatlanságod. Jó dolog, hogy az internet már mindenhova elér, de azért durva, hogy milyen tanulatlanul képesek szakmai fórumokon hozzászólni emberek...
És akkor tegyük hozzá, hogy a nagyon keresztény (nem mellesleg miniszterelnök helyettes) Semjén Zsolt állatokat gyilkolni Svédországba jár ki évente milliókért az oda emigrált testvéréhez...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül