Fico h jön ide? a szlovákoknál is nagy számban megjelentek a bevándorlók? :) olvasd el még1x, h mit írtam, és akkor talán meglátod az összefüggést is :) amúgy meg, tényleg, elfelejtettem, h a magyar határon most is százával vannak német, olasz, francia, stb. katonák, akik megakadályozzák az illegális határátlépést. az eu saját magát nem képes megvédeni, nézd meg mi van az olaszoknál és a görögöknél... védelmi pénzt fizetnek a törököknek, de előbb utóbb erdogan is beint nekik, aztán akkor majd jön az "özönvíz"... vagy most kezdjem el sorolni a nagyobb merényleteket, amik történtek az utóbbi időben?
De a németek is változnak, meg fogják védeni az érdekeiket...nem azért tudnak európa vezető gazdasági és politikai hatalma lenni, mert mélán engedik, hogy csak úgy történjenek az események. Kellően erős lesz az a határőrizeti rendszer.
Igen, az EU nagyon sok mindenben jó hogy létezik és van... de sok esetben meg kizsákmányolnak minket és ezt tűrik. vagy ránk akarnak erőltetni olyan dolgokat amiket megintcsak nem akarunk.
Persze értem amit írsz....de látjuk hogyan megváltoztak a dolgok Németországban : már az emberek szólni sem mernek a bevándorlás ellen, mondván : Jólétben éltek ti németek, pofa be. csakhogy szépen lassan 20-30 év alatt úgy meg fog változni sok Európai ország összetétele hogy nem lehet majd rájuk ismerni. És Magyarország nem akar ilyenné lenni.
Fico is simogató volt? Magyarország egy leendő szuperállamon belüli aprócska földrajzi terület, nem véd meg semmitől senkit. Az EU védi meg Magyarországot, még annak ellenére is, hogy erőteljesen igyekszik Putyin karjaiba.
persze, ezért buknak meg sorra a migráncssimogató kormányok... Ausztria, Olaszország, németeknél is leszerepeltek a szocdemek... ezekben az országokban is csak a 1,5 millió fidesz hívő szavazott ugyebár. mindhárom országban az utóbbi években nagy számban jelentek meg bevándorlók, és mindenhol erősödik a radikális jobboldal. nem tudom emlékszel-e, azokra a bizonyos kölni szilveszteri eseményekre, és arra, h az a "szabad és független" német média és rendőrség 2-3 napig csak kussolt utána, de a közösségi médiának hála nem lehetett titokban tartani örökre ami akkor történt.
miért kitől kellett volna bocsánatot kérni ? Németország tapsolva, éljenezve fogadta őket a pályaudvaron :DD még legelőször...azóta már ők is megbánták.. Egyszerűen , robbanásszerűen kezdtek betódulni hozzánk.. 2015 januárjában még csak szállíngóztak az emberek a határon...aztán nyárra micsoda világ lett... még jó hogy ennek véget kellett vetni.
mikor ilyeneket olvasok egy "felvilágosulttól", eszembe jut, h mostanában nagy divat a fideszesekre ráakasztani a címkét, h agymosott. pedig néha címkézés előtt önvizsgálatot kéne tartani.
az a baj, hogy aki a kormánymédiát nézni, túlzottan feketefehéren látja ezt, és dühöngő afrikai hordákat vizionál a lakásának bejárati ajtaja előtt, ahogy baltával törik be az ajtaját. Tudni véli, hogy csakis O. V. tudja az egész világot megmenteni, személyesen visszatartva az összes létező muszlimot. Továbbá, a bolygón csakis az 1.5 millió fidesz hívő tudata tiszta, és a többi közel 8 milliárd lakos egyenként le van fizetve Soros által. És mi a valóság? Hát persze, hogy nem ez. Az EU alakítja a saját határőrizeti rendszerét, a saját hadseregét. Az EU a világ egyik legjelentősebb tömörülése, sokkal jobban megvédi az érdekeit, mint benne a csöppnyi Magyarország nevű tagállam.
mikor elkezdte feltartoztatni őket, akkor meg az volt a baj... "ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs akkor meg az" sőt, akkor fokozzuk még: a vitya hívta őket, sőt szelfizett is velük a pályaudvaron, pedig merkel már akkor mondta, h nem lesz ennek jó vége. neked aztán van bőr a képeden, már bocs.
Hello .-)) Mondjuk tételezzük fel hogy az ellenzék fog most nyerni, és a Fidesz leváltásra kerül... Ha lebontják a kerítést a következő 4 évben..vagy megint szabadon engedjük át a menekülteket az országon, esetleg önként megy az ellenzék a dolgok elébe és befogadunk migránsokat mint Németország, arányosítva persze...több tízezret.. Szóval ha ez bekövetkezik, akkor bocsánatot fogtok -e itt a fórumon kérni hogy : Igen..elnézést kérek..marha nagy hülyék voltunk..nem láttunk át a dolgokon... valóban nem a magyarok érdekeit nézi az ellenzék.... most hogy elárasztottak minket a migránsok, én kérek elnézést hogy nem álltam ki Magyarország érdekei mellett.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül