"Vágó Gábor (szintén LMP) pedig arról beszélt, hogy a vendéglátójuk részeg volt, és ezzel minden bizonnyal Gyurcsány Ferencre célzott, mert a tárgyalást a DK székházában, Gyurcsány Ferenc irodájában tartották."
Azt figyelem, hogy mennyi "ősjobbikos" lett hirtelen. Kiürült az MSZP és a DK? Vona pedig csodálkozik, hogy hol van ez a rengeteg ember? Egyedül az E-Tv jár a rendezvényeire. :)
A teljes mondat értelme is ugyanaz marad: migráns párti. Mint ahogyan a többi Fideszes is. Akik tapsikolnak az ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárságnak, a befogadott 20000 kötvényes migránsnak és hogy muszlim migránsok befogadásával többszörösen túlteljesítették Orbánék a kvótát. . Már csak az a kérdés, hogy akkor miről hőbörögtetek itt 3 éven át?
"Egyébként valóban migránspárti vagyok és maximálisan egyetértek azzal a minőséggel és mennyiséggel, amennyit az elmúlt 100 évben önként befogadtunk. Ebben teljes mértékben igazad van. :)" Igy korrekt. A teljes mondatot idézd ne csak a felet.
És hogy senkiben ne maradjon kétely, nem elírás a lenti idézet, az új Fidesz irány ma megerősítésre került: . “Phylaxa 2018. március 18. 17:13 Egyébként valóban migránspárti vagyok”
Csak hogy mindenki pontosan tudja, mi az új Fideszes irány: . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Így érthető, miért tapsikolnak az ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárságnak (figyelem: TB, nyugdíj, szavazati jogosultságuk is lett), a befogadott 20000 kötvényes migránsnak (amin még csak nem is az állam, hanem a Fidesz haverok keresnek) és a bő 4000 muszlim migránsnak, amivel töbszörösen túl lett teljesítve a kvóta. Ilyen laza, bárkit beengedő migrációs politikát eddig egyetlen kormány se folytatott (esetleg IV. Béla, aki beeresztette a kunokat a tatárjárás után). . Tudjuk, nem azt kell figyelni, amit Viktorék mondanak... Mi már tudjuk. A Fidesz szavazóknak vajon mikor esik le?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül