:_))) hát pont erre kezdek most már gyanakodni én is erőteljesen... ennyire csökönyös és ilyen.....nem akarok itt leírni mindeféle nyomdafestéket nem tűrő szavakat...ilyen ember nem létezik...:-)) szándékosan nem akar megérteni semmit sem... Ismerem a városi főügyészt is..itt szokott nálam süteményezni..esküszöm idehívom legközelebb és tán Ő is megpróbálná elmagyarázni PNY -nek ezeket a jogi dolgokat...szerintem Ő azt sem fogadná el...Akkor is Ő tudja legjobban :-))
az OVI -nál dolgozok éveken keresztül ezért
kapják a fizut, h 4-5 évente 2-3 országos választást, szavazást
levezényeljenek, és ennyire futja tőlük. nem semmi. állítólag a külföldi
levélszavazatoknál is felmerültek problémák. vagy alkalmatlanok vagy tényleg
direkt csinálják...
ő ezt szándékosan "nem akarja" megérteni valójában persze mindent tökéletesen ért dehát nem azért fórumozik itt hogy bármit is "megértsen" ő itt hangulatot kelteni van mert nem tezsik neki a jelenlegi hatalom és annak megbukatásán dolgozik ezerrel, úgy ahogy a csövön kifér semmi más nem érdekli hogy önkétesként látja el a feldatát vagy fizetik , lényegében mindegy is....
"vannak olyan esetek a migránsokkal kapcsolatban hogy nincs MAgyarországnak elutasítási lehetősége, sem mérlegelési lehetősége" . Már megint hazudsz. Sehol nem írtam, hogy NINCS ilyen. Éppen ellenkezőleg: menekültek esetében NINCS mérlegelési lehetőség. De Orbánék által befogadott muszlimoknak csak egy kis része kapta meg a menekült státuszt.
Te nem vagy jogi végzettségű :-)) hogyan tudnád eldönteni hogy egy bíróság miért döntött úgy, ahogy. Nem akarod megérteni hogy vannak olyan esetek a migránsokkal kapcsolatban hogy nincs MAgyarországnak elutasítási lehetősége, sem mérlegelési lehetősége... Ezon felül nem akarod megérteni hogy minden mingránst csak ideiglenesen fogadtunk de..nem állampolgárságot kaptak, hanem oltalmat. akiket most befogadtunk azokat meg haza fogják küldeni ? Na...mi olyan nehéz ebbenh ogy nem tudod megérteni ? :-))) komolyan mondom nem hiszem el hogy ennyire csökönyös vagy :-))
1 órán át próbáltam, átjelentkezni a valasztas.hu oldalon, azért h másik településen élhessek állampolgári jogommal, de vagy be se töltötte, vagy ha elkezdtem (2x sikerült), akkor egy rövid idő után kidobott... ráadásul ügyfélkapun keresztül próbáltam elintézni, amihez először beléptem, majd a kérelem kitöltésénél kérte az adataimat (!) ami ügyfélkapun amúgy is regisztrálva van... ez kb olyan mintha online bankolásnál a bejelentkezés után, a tranzakció előtt mindig ki kellene töltenem a személyes adataimmal egy csomó mezőt... sok esze volt aki ezt így kitalálta... és akkor csodálkoznak, h nem bírja a rendszer...
Tényeket írtam, idéztem a hivatalos statisztikát, linkeltem is, vonatkozó törvénnyel együtt. Amit te produkálsz, az egy száni propaganda kamuzás. .És még mindig nem kértél bocsánatot a nagyon csúnya délelőtti hazugságod miatt.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül