persze remélem nem értettem félre na lesz időm utánna nézek a programukban SZJA.. persze azt értem SZJA sávos is volt már mindég kell egy újabb SZJA adózási rend.. Program szerkesztőknek is keresni kell:::)))
Az államadóság számításnál trükközött a Fidesz: voltak olyan tételek,amiket vagy elelejtettek beszámolni,vagy később kiderült,hogy -fidesz állítás ellentében!- bele kell számolni az adósságba... Ezt mindig elfelejtik hozzátenni a "szakértők".Örülök,hogy segíthettem! :-)
Na este mondta Szél Bernike 22:30 kor(RTL Választás) benne lehet a programjába nézd már meg.. De komolyan Ő mondta ott a két ellenzéki jelölt előtt Vona, Karicsek..
Azt elfelejtik,vagy szándékosan nem hangoztatják,hogy a baloldal a 2002-2007-es időszakban is lejtőre kormányozta az országot,amikor még nem volt válság.Ennyit arról,hogy "könnyű dolga van a Fidesznek,mert kedvező a gazdasági környezet".2002-ben 50%-al vették át a Fidesztől a GDP arányos államadósságot,de a kormányzásuk elejétől végéig csak növelték az adósságot,mindegy volt éppen milyen gazdasági környezetben :)
Nekem ez az adózás is pillanat emberek filozófiáját takarja SZJA 1milát hamar megkerssük.(12% SzJA) ezt letudtam, már azonnal 24%-ék alá esik Egy milán az a kis 3%-ék nevezzem javamra irásnak 1millió felett(nem is felett hanem UTÁN) majdnem dupláját kérik be!! Na ez Orbáni adózással(SZJA) szembe se lehet állítani!!
teljesitett is, 2002 es 2010 kozott elhuzott mellettunk Kozep-Europa akkor mar bizonyithatott es bizonyitott is a balliberalis ertelmiseg most mar csak maguknak bizonyitgassanak otthon, a negy fal kozott
aki a korrupciokrol , lopasokrol ir attol szivesen meghallgatom, hogyan lehet 1 kilo kenyerbol megenni 2.5 kilo. kabe ezt allitja az, aki ilyen beruhazasok, fejlesztesek utan meg a koltsegvetes felenek megfelelo osszeget elsibolnak csak ugy
1milló 12%-ék onnan minden megszerzett jövedelem után 24%-ék alá esik!! Mondhatom két osztató adózásnak.. 1 milló erről fakad(12%) Utánna már megemelt SZJA 24% alá tartozik!!
Akkor mi történik azokkal a migránsokkal akiket ideiglenesen oltalom alá vettünk ? még erre sem voltál hajlnadó válaszolni...te hazudozol és terelsz... Veled nem lehet értelmesen vitatkozni...amit itt művelsz az már túlmegy mindenen.... és tegnap óta mintha már teljesen más irányvonalba álltál volna... mi volt ? leszóltak valamelyik pártközpontból hogy most már ebből elég és már másról kell beszélned ? :-)) úgyhogy elég volt...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül