"Engem nem izgat senki pl vasarnap egy narancssárga póló es fekete filccel I love Lölö megyek x ni" . Nagyon jól teszed, hogy így mész, a nagyobb hatás kedvéért még azt is írd a pólódra, hogy FIDESZ.
Fő elem az ÁLLAMHÁZTARTÁS KORDÁBA TARTJUK VAN ILYEN ELVÁRÁS Sehol!! Netán pontos mérleget más orsz.(FÜGGETLEN) szakértőjével ellenjegyezve van ilyen elvárás SEHOL
én nem láttam tőletek valamiért is aggódnátok pesze Őszíntébe,, azé ezt hozzá kell tennem állandóan híranyagból szemezgettél főleg Te pyni... Saját benyomásaid,, nevezet pártról inkább az érdekel,, Úgylátom én elégé meghasonlott a viág,, mindég hozzá kell tennem akinek nem inge...
Az is milyen mocsok dolog h a szekely szavazhat levelben. Jelzem a hithu szekelyek tomegesen telepulnek vissza paoiron a 40 ezer euroert. Szegyen. Mennek kikerik a roman igazolvanyt. Ha penz jar vele maris nem annyira rossz
Azert az erdekes h budapest tele falusival megis bevorosodik. Persze van azert dilemma boven pl ungar nider varga egyik gusztustalanabb mint a masik. Mindenesetre en utazok eleget addig meggondolom mi legyen. A kovetsegi fideszes retkekhez lesz azert par jo szavam.
Milyen idot varnak vasarnapra? Ha jo lesz falun dokan inkabb a halastora mennek. Budapest donthet boven hetven szazalek felett leszunk. Voros budapest gyozzon a jobbik felelossegre vona fel belgradba!
"Milyen érzés,hogy nem lehet többet mínuszolni? Téged és ex-et érzékenyen érinthetett" . Hogyhogy nem lehet? Nekem pl. fel se tűnt, csak az, hogy 0-án van a lapon mindenki, azt egy picit furcsáltam is. . Az, hogy te rögtön kiszúrtad, hogy nem lehet nyomni, elég nagy öngól, haver...
Remélem nőci bent van Fidesz mi be már tudod az ülnökök minjárt meg kérdezem átszóltam másik szobába azt monja azt is meg kérdezem Be akarom árulni,, Szavazt Számláló Bizottság na meg van már a hív. neve!! Szavazókör,hogy áll fel, 4 párt delegál.. Óhh azt a hivatalos szakramentumát,,,::))
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül