"Jon_Arbuckle január 26. 20:40 előzmény: #52348 -pny #52349 ...szívesen megtekintenék ideidézett hsz-eket magamtól, amik bármiben ellentmondanak, annak, amit most írtam". . Erre kezdtem el idézeteket keresni tőletek és láss csodát, sikerült visszakeresnem (nem volt nehéz), hogy 2015-2017 között szét hőbörögtétek a topicokat, hogy muszlim országokból nem jöhetnek ide menekültek, csak migránsok, őket meg toloncolni, lövetni kell... (még az azóta jogerősen elítélt rugdosó László Petrát is mentegettétek, mondván hogy muszlim söpredék ellen bármit szabad, még gyerekek ellen is - ilyeneket írtatok). . Aztán januárban fordult a kocka, amikor kiderült, hogy Orbánék a hazug propagandájuk ellenére a kvótát is túlteljesítve mégiscsak befogadtak bő 4000 muszlim "menekültet" (lehet, hogy László Petra áldozatai is közöttük van). Azóta Phylaxa "mindig is migráns párti", pampa szolidáris (eddig a szót se ismerte), te meg azóta hisztizel, sértegetsz, akármikor beidézem a múltadat... . Hányszor akarsz még beégni?
Jó,hát ítt beragadt :):):)azután visszább vett!!-megbánta..Dehát ez mi??! Sima megyőződés Innen tudja meg kiáll mellette..Halálukat nem kívánta Ebben nyugodt lehet,,
Az elmúlt 2 és fél év Fideszes metamorfózisa menekült/migráns ügyben: . Bayer Zsolt, 2015. október: . "Takarodjatok haza a kurva anyátokba! Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok." . Bencsik András, 2018. január: . “Egy tízmilliós ország számára nem szabad, hogy gondot okozzon 1300 menekült végleges vagy időleges befogadása.”
Pontosan. Orbánék legnagyobb bűne a társadalom megmérgezése, a demokrácia szétverése és a harmadik a mérhetetlen korrupció, ami pedig minden korábbinál nagyságrendekkel durvább (de még így is sokkal nagyobb károkozás az első kettő, mert az évtizedekre hat).
Azt az idézetet is akkor találtam tőled, amikor januárban egy hasonlóan értelmetlen kötekedési kísérletedben azt hazudtad, hogy tőled úgysincs olyan idézet, ami ellentmondana a kiderült Orbán féle muszlim migráns befogadásnak. Aztán találtam. Beégtél. Nem kicsit. És azóta nyomod a hisztit akárhányszor felhozom az idézetet. Értem én, hogy kellemetlen neked, de fogadj el egy jó tanácsot: ezzel, mint amit itt ma is műveltél, csak még nyomorultabbá teszed saját magad számára az egészet. Esküszöm, már sajnállak. Orbán fellőtte a pizsit a híveknek. Jó éjt.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül