ne kezdj hazudozni rólam, és én sem fogok ez ilyen egyszerű:)) egyébként ha annyira mindegy és, csak röhögsz (+ még a közönséget is hallod röhögni) (XD), akkor miért van mégis, hogy megsértődsz, és kitiltással fenyegetőzöl a "cenzúra nélküli" diktatúra topic-odból? :))
Próbálj meg érdemben hozzászólni. Tehát lépj túl az értelmetlen trollkodáson és fröcsögésen. Aztán lépj túl a betanult kormány propagandán. És próbálj meg saját gondolatokat, érdemi és értelmes véleményt megfogalmazni. Tartok tőle, hogy lehetetlent kértem...
Igencsak optimistán látod a helyzetet, ami a szellemi kapacitásukat illeti. Majd mutatnak nekik egy-két fotoshopot, esetleg egy stop táblát és megnyugszanak. Álmukban is ezt mormolják: stooop-sohoros,
Én csak arra kértelek, hogy ne offolj és ne hazudozz. Egyébként azt írsz, amit akarsz, max. csak röhögök rajtad, ha beégeted magadat, mint ma is. Hajrá.
Hát ezt se szabad azé mi nem így mondun az ellenzékiekre,, tudni vélem, tudni véljuk.. Na egyik oldalon 100-al elengedjük magunkt a másik meg tötymörög nem ítt kell lázadni,, >>>>ami nem stimmel neked a politikába azt csak!! Aztán ki elégedet máma talán holnap se...Én mszp társaimtól mikor ők voltak kormányon: lesz ez még rosszabb is mondta saját vezettőm.. KIBÍROM..
nem, én nem állítottam olyat h a kormány hazudott.. azt te állítottad.. viszont fideszesekről beszéltél és odabiggyesztetted az én idézetemet... van bizonyítékod, hogy valaha tagja voltam a fidesznek, vagy rájuk szavaztam volna? nincs.. ezért kértelek, hogy fejezd be a hazudozást és a személyeskedést!!
ne félj én nem fogok létrehozni ellened saját diktatórikus topikot, amiben rólad hazudozok, majd ha cáfolsz, kitiltalak személyeskedésért.. nekem ez ennyire nem fontos, nem süllyedek a szintedre :))) törölj ha akarsz! éljen a "cenzúra nélkül" topic :)))
Ne te mond már meg, hogy mi "mi jön le az olvasóknak" A -gyűlöletkeltéstől- már teljesen elment az eszed Költözz már össze valakivel , elnézem neked, hogy melegházasságpárti vagy csak legyen a közeledben valaki, akkor talán nem fogod 0-24ben nyomni a topikot. Vagy jót tenne ha kimozdulnál, sétálnál egy kicsit és bevennéd a gyógyszered. Ez a gyűlölködés amit minden nap,- minden órájában,- minden percében csinálsz beteges. Legalább menny orvoshoz
"hazug következtetést viszont nem fűzhetsz hozzá" . Nem hazug következtetés. Az idézetedből következik. . Szerinted muszlim országokból nem jöhettek ide menekültek, mert már át kellett haladjanak biztonságos országon. A kormány azt állítja, menekülteket fogadott be. Tehát szerinted a kormány hazudik. Értem, hogy ez fáj és görcsösen tiltakozol ez ellen, ettől még érvényes marad.
Na nem a megmondó ember vagyok én se BÁR ÚGY LENNE jövőt még nem árazza a tőzsde választási eredmény fényében már igen!! -nem osztalék ez, meg Q1-Q4-íg ,hogy a tőzsde előre árraza.. Már az Oszti fizetés is fordítva megy késsőbb áraza be a Tözsde erre is volt példa, vártuk Osztivágás egyből esik!! ********************* **************************** ************** (a franc előtte is bárazza meg utána is) Ammit csak tudnak kivesznek ítt tolják lentebb az árf. meg ott, még egy mondhton nagy Bull csípnél is kétszer megkeresi a kifizetendő osztit,na OPUSZ erre még rátérek..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül